Selamlar, uzun bir süre önce LAPD'nin el kitabının bir kısmını kendi ekibimizde kullanılması için türkçeleştirmiştim fakat tüm kitabı çevirecek kadar uzun süre çalışmadım. Geçen gün Google Drive'ımı temizlerken bu çalışmamı gördüm ve artık işime yaramayacağını düşündüğüm için çalışmayı silmeden önce paylaşma kararı aldım. Bitmiş bir çalışma değil fakat size yol gösterebilir.
NOT: Büyük ihtimalle çok ciddi bir RP sunucusunda rol yapmıyorsanız veya böyle bir sunucuyu yönetmiyorsanız bu el kitabı büyük ihtimalle işinize yaramayacak ve böyle bir şeye ne gerek var diyerek bu sayfadan ayrılacaksınız, bu yüzden önden uyarmak istedim.
Dökümanı kopyalamak için sol üstten Dosya'ya tıklayıp Kopyasını Oluştur'a tıklayın. Böylelikle kendi Drive'ınıza kaydedebilirsiniz.
NOT: Büyük ihtimalle çok ciddi bir RP sunucusunda rol yapmıyorsanız veya böyle bir sunucuyu yönetmiyorsanız bu el kitabı büyük ihtimalle işinize yaramayacak ve böyle bir şeye ne gerek var diyerek bu sayfadan ayrılacaksınız, bu yüzden önden uyarmak istedim.
Dökümanı kopyalamak için sol üstten Dosya'ya tıklayıp Kopyasını Oluştur'a tıklayın. Böylelikle kendi Drive'ınıza kaydedebilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.