Ü
Üye Silindi 112060
Guest
Selamlar, forum içerisinde daha önce yaşadığım bir dolandırılma mevzusu üzerinde şikayet talebi oluşturdum. Bu şikayet talebinde başıma gelen olayın bir trajedi olduğunu öne sürerek yardımcı olmak istediğini söyleyen Luna Paket sahibi bizlere elinde bulunan paketin son sürümünü sponsor olabileceğini belirtti. İlk iletişime geçtiğimiz anda kişiye teşekkür ettim ve paketi bize iletmesini söyledim. Paketi sadece kendisinin kuracağını VDS satın alım işlemi gerçekleştikten sonra kendisinin girip kuracağını belirtti. Teşekkürlerimi sunup biraz bireysel sorunlarım olduğunu bunları çözdükten sonra iletişime geçeceğimi belirttim. Bu konuşmadan 34-35 gün sonra kişiyle tekrar iletişime geçip satın aldığım VDS bilgilerini kişiye sağladım ve paket kurulumunu sağladı. Pakete baktığımda çok fazla eksik fark ettim ve birkaç tanesini kurduğu gün içerisinde benim ona o kadar yardımcı oldunuz size 500TL iletmek istiyorum dememin üzerine boşa gitmesin bugün gördüklerinizi söyleyin halledeyim dedi ve halletti. Ertesi gün erkenden sınava gideceğini belirterek çıkış sağladı ve gayet anlayışla karşıladım. Okuldan geldikten sonra halledeceğim demesine rağmen akşama doğru iletişime geçip uyuyakaldım dedi tekrar ufak birkaç yere dokunup yemeğe gideceğini söyledi, o günü o şekilde kapattık. Paket içerisinde çok fazla açık olmasından ötürü developerımla birlikte iletişime geçip fixlemek için harekete geçtik. Tüm scriptler birbirine bağlı olsa gerek ki bir tarafı halledince diğer taraf patlak veriyordu. Paketin sahibine durumu belirttiğimde paketin test sunucunda sorun olmadığını kendisinden developerlık satın almadığımız takdirde hiçbir noktaya elini dahi sürmeyeceğini söyledi. Paketle yaklaşık 3-4 bilgili developer çalıştı ki biri bu forumda yetkili bir kişi, tüm hataları fixleyip işimizi bitirdiğimizde pakete atılan restartla birlikte tüm sorunlar tekrarlıyordu. İşin içinden çıkamadık developerımda bulunan farklı bir pakete geçiş sağladık. Kişiden satın aldığım aylık keydeki scriptleri yeni pakete entegre etme kısmında sorun yaşadığımızı söyleyip yardım istediğimizde ise paket benim değil yardımcı olamam dedi. En son kişinin discord sunucusuna gidip destek beklemeye arkadaşlarımızla beraber geçtiğimizde ise bizi sunucusundan engelledi birkaç dakika içerisinde de aylık 1500TL ücretini ödediğim keyin iptalini sağladı. Kendisinden bu sebepten ötürü şikayetçiyim, bildirmek istedim.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_1.png196.1 KB · Görüntüleme: 71
-
Screenshot_2.png172.1 KB · Görüntüleme: 39
-
Screenshot_4.png802.5 KB · Görüntüleme: 36
-
Screenshot_5.png73.2 KB · Görüntüleme: 35
-
Screenshot_6.png145.5 KB · Görüntüleme: 31
-