Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
the first one can be but the second one is not inventory problem. you havent set the market items from inventory config. if there are some items which are not included in the database it will make a problem like this
merhaba isim kayıt ettikten sonra işkur binasında bot olarak spam ediyor karekter yaratma ekranı çıkmıyor neden olabilir direk kurdum çalıştırdım dönüş yaparsan sevinirim
merhaba isim kayıt ettikten sonra işkur binasında bot olarak spam ediyor karekter yaratma ekranı çıkmıyor neden olabilir direk kurdum çalıştırdım dönüş yaparsan sevinirim
Hocam çok teşekkürler m3 altyapılı düzgün paket arıyordum buldum sonunda market scripti sorunlu idi zaten üstte ingilizce bir şekilde anlatmışsınız onu düzelttim onun dışında her şey gayet güzel paket düzeni mükemmel elinize sağlık
Hocam çok teşekkürler m3 altyapılı düzgün paket arıyordum buldum sonunda market scripti sorunlu idi zaten üstte ingilizce bir şekilde anlatmışsınız onu düzelttim onun dışında her şey gayet güzel paket düzeni mükemmel elinize sağlık
şimdi envanter bilidiğiniz esx envanterin disc hali. şuan tam geliştirilmediği için çok olmasada bug var bi kaç tane:
- Envanterde dupe yapılıyor. ne kadar elimden geldiği kadar engellesemde internet fişi sorununu çözemedim.
- Envanterde javascriptsel olarak şöyle bişey var.herhangi bir itemi ilk 5 slota koyup kullanınca envanteri açtıkta o itemler o slotta gözüküyor ama kullanılmıyor. o item resimlerini aşağıya sürüklediğinde kayboluyorlar. benim bu altyapıda fixlemeğe çalıştım. bilmiyorum çalıştımı çalışmadımı
Merhabalar , öncelikle paylaşımınız için teşekkürler benim şöyle bir sıkıntım var neden olduğunu biliyormusunuz ? Market , PolisDepartmanı içindeki blipleri açmaya çalışınca envanter kısmı gelmiyor onun yerine ekran sadece buğulanıyor . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler