Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar elinize sağlık öncelikle. Ufak bir kaç düzeltme yaptım onları da buradan paylaşıyorum. Bu düzeltme ile bağlanma barı bittikten sonra animasyon iptal edilse bile kullanıcı belirlenen bölgeden ayrılamıyor yani freeze atılıyor. Ek olarak bu düzeltme menünün kapatılması durumunda otomatik olarak animasyonu sonlandırıp kişinin freezeni sonlandırıyor. Tekrardan elinize sağlık
Merhabalar elinize sağlık öncelikle. Ufak bir kaç düzeltme yaptım onları da buradan paylaşıyorum. Bu düzeltme ile bağlanma barı bittikten sonra animasyon iptal edilse bile kullanıcı belirlenen bölgeden ayrılamıyor yani freeze atılıyor. Ek olarak bu düzeltme menünün kapatılması durumunda otomatik olarak animasyonu sonlandırıp kişinin freezeni sonlandırıyor. Tekrardan elinize sağlık
- V.1.2 Update
• Kameralar aktif iken çıkan drawtext iptal edildi.
• Drawtext aktif iken resmon değeri 0.2 düşürüldü. (max 0.5)
• Gereksiz kod satırları kaldırıldı ve daha ferah bir kod boşlukları elde edildi.
• Bazı emek hırsızları kardeşlerim için güzel hediyem içindedir^^