H Hakanaktepe Üye FT Kullanıcı Katılım 8 ay 26 gün Mesajlar 33 29 Haz 2024 #1 merhabalar qb core kullanıyorum qb inventoryim var ve silahları envantere koyuca mermileri sıfırlanıyor nedeni ne olabilir
merhabalar qb core kullanıyorum qb inventoryim var ve silahları envantere koyuca mermileri sıfırlanıyor nedeni ne olabilir
A alicanpolat Üye FT Kullanıcı Katılım 8 ay 29 gün Mesajlar 6 29 Haz 2024 #2 konsolda hata veriyor mu ?
H Hakanaktepe Üye FT Kullanıcı Katılım 8 ay 26 gün Mesajlar 33 29 Haz 2024 #3 alicanpolat' Alıntı: konsolda hata veriyor mu ? Genişletmek için tıkla ... hayır herhangi bir yerde bir hata gözükmüyor
alicanpolat' Alıntı: konsolda hata veriyor mu ? Genişletmek için tıkla ... hayır herhangi bir yerde bir hata gözükmüyor
M4CH bizi bos sanma FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 2 ay 3 gün Mesajlar 123 29 Haz 2024 #4 envantere koyunca derken elden bırakınca mı demek istiyorsun
H Hakanaktepe Üye FT Kullanıcı Katılım 8 ay 26 gün Mesajlar 33 29 Haz 2024 #5 M4CH' Alıntı: envantere koyunca derken elden bırakınca mı demek istiyorsun Genişletmek için tıkla ... aynen elime alıyorum geri bırakıp çektiğimde silah gidiyorhjerhangi bir yerde bir uyarı vermiyor bir hata göstermiyor
M4CH' Alıntı: envantere koyunca derken elden bırakınca mı demek istiyorsun Genişletmek için tıkla ... aynen elime alıyorum geri bırakıp çektiğimde silah gidiyorhjerhangi bir yerde bir uyarı vermiyor bir hata göstermiyor