Vergi Numarası : 3810891523 olan Mertcan eşit adına kayıtlı olan şahıs hosting firmasından vds aldım fatura kestiği firma farklı çıkınca iade istedim kabul etmedi kestiği faturayı sorgulattığımda ise e arşiv fatura sistemden silinmiştir dedi. ek olarak kişiye özel yazılım fivem key aldım parayı ibanına ilettim fatura istedim kdv dahil etmedim fatura kesemem dedi ve kesmedi. resmi olmayan discord üzerinden iletişime geçtiğimiz için bana karşı üslubunu bozdu ve beni azarladı tüketici 14 gün içinde ürün hizmeti iade edebilir dediğimde benim sözleşmemde yer almıyor o madde dedi. internet sitesi www.ownerhost.com'a göz attığında hiçbir kurumsal bilgisini koymadığını ve vergi levhasına baktığımda veri barındırma işleme nace kodu yerine radyo televizyon ve internet üzerinden toptan ve perakende satış olduğunu gözlemledim. iade kesmiyor hizmetten memnun değilim ( Ellim de Bu Konuşmaların Hepsinin Video Kayıtları da Var)
Bu Link Üzerin den Nasıl Bir Dolandırcı Ve Yalancı Bir İnsan Olduğunu Göre Bilirsiniz
Dediğim Gibi Seni her Yerde Rezil edicem OwnerHost Mertcan Eşit
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu Link Üzerin den Nasıl Bir Dolandırcı Ve Yalancı Bir İnsan Olduğunu Göre Bilirsiniz
Dediğim Gibi Seni her Yerde Rezil edicem OwnerHost Mertcan Eşit
Son düzenleme: