Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asıl acizlik ney biliyormusun kardeşim bi yerlerden bi şey çalarak bi web site yapmışsın udemy kullansan bile daha iyisini yaparsın sitenin teması kırmızı knk ocean dan şablonu araklamıuşsın bazı yerlerin css mavi kalmış bi düşün bakalım acizlik yaşı küçük olmak mı yoksa yaşı küçüklerin senden daha iyi iş yapması mı düşün cnm kipss
Benden daha iyi iş yapmak mı btk tan belge onaylatmak için farklı tema kullanarak kaldırıp onayı alınca temayı kaçırmak mı yoksa müşteri diyip ekmek yediğin insanlara havlamak mı karar veremedim garip..
Benden daha iyi iş yapmak mı btk tan belge onaylatmak için farklı tema kullanarak kaldırıp onayı alınca temayı kaçırmak mı yoksa müşteri diyip ekmek yediğin insanlara havlamak mı karar veremedim garip..