Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Mertcan Eşit + ( KeremU ) OwnerHost Dolandırlcığı

Key de Fatura Beklemesi Yanliş birsey Adam burda Yanliş Kesintigi iade etmiş ama neyin israrı oluyor anlamadım benim Vds si geri iade alması icin Vds de sorun olması lazım ya devamli gider yada 3 gün vds sin onlardan kaynaklı olması lazım iade etmesi icin

DF
Helal sonunda allahın verdiği organı kulanan biri teşekkürler pack <3

DF
QĞWQPWFKQWFPQWLOQWGKQKG valla reis geçmiş olsun eşşeklerin eline düşmüşsün

DF
Vergi Numarası : 3810891523 olan Mertcan eşit adına kayıtlı olan şahıs hosting firmasından vds aldım fatura kestiği firma farklı çıkınca iade istedim kabul etmedi kestiği faturayı sorgulattığımda ise e arşiv fatura sistemden silinmiştir dedi. ek olarak kişiye özel yazılım fivem key aldım parayı ibanına ilettim fatura istedim kdv dahil etmedim fatura kesemem dedi ve kesmedi. resmi olmayan discord üzerinden iletişime geçtiğimiz için bana karşı üslubunu bozdu ve beni azarladı tüketici 14 gün içinde ürün hizmeti iade edebilir dediğimde benim sözleşmemde yer almıyor o madde dedi. internet sitesi www.ownerhost.com'a göz attığında hiçbir kurumsal bilgisini koymadığını ve vergi levhasına baktığımda veri barındırma işleme nace kodu yerine radyo televizyon ve internet üzerinden toptan ve perakende satış olduğunu gözlemledim. iade kesmiyor hizmetten memnun değilim ( Ellim de Bu Konuşmaların Hepsinin Video Kayıtları da Var)

Bu Link Üzerin den Nasıl Bir Dolandırcı Ve Yalancı Bir İnsan Olduğunu Göre Bilirsiniz
Dediğim Gibi Seni her Yerde Rezil edicem OwnerHost Mertcan Eşit :D
Beyler Ben Çepnirp nin ashaibiyim fgmi ve tüm kulandıgım cogu eklentilerimi kererm u dan alıyorum böyle boş insanları boş yere dinlemeye gerek yok kendilerini bi şey yapamadıklarından kimi lekelesem diye ugrasıyorlar kerem u ya diyeceğim tek şey başarılarının devamını dilerim fatura gibi her şeyi iletiyor fakat yoğun oldugundan bazen 30 40 dk gibi süreyle geç dönüş yapar ama asla verdiğiniz paranın boşa gideceğini düşünmeyin kefili olabileceğim insandır

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//