Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mekanik icin bir mekan ayarlamam gerekiyor da bunu nereden bulurum bu tarz mlolari ya da mapleri? Yeni gelistiricilige basladim ufak tefek seyler yapmaya calisiyorum RP sunucularda olan seyleri denemek icin Mekanik dukkani tarzi bir sey lazim nasil eklerim yada nerden bulurum?
Mekanik icin bir mekan ayarlamam gerekiyor da bunu nereden bulurum bu tarz mlolari ya da mapleri? Yeni gelistiricilige basladim ufak tefek seyler yapmaya calisiyorum RP sunucularda olan seyleri denemek icin Mekanik dukkani tarzi bir sey lazim nasil eklerim yada nerden bulurum?
merhaba leak script ve mlolar paylaşan discord yerleri mevcut. Geneli backdoor ama kendini geliştirmek için yapıyorsan takmadan kullanabilirsin. Destek istiyorsan discordum: diyadin memnuniyetle bu konularda yardımcı olabilirim. (bende kendimi geliştirmeye çalışıyorum)