MythRP yi Neden Tercih Etmelisiniz?
Gelişmiş Scriptlerle Beraber Oyun Zevkinizi Bozmadan Yapabileceksiniz(Maden,Define Arama,Kokain Üretim,Şarap Üretim,Esrar Üretim)
150 Den Fazla Modlu Araç İle Sizi Bekliyoruz!
Oyun Zevkinizi Bozmamak İçin Tabikide FPS Sorununu Unutmak 0 fps Düşüşü İle Oyun Zevkinizi Tavanlara Çıkartıyoruz.
Çocuk Pedleri İle Çocuk Rölüne Girebilirsiniz!
Gelişmiş Ymapler ile Sosyal Yapacağınız Alanlar Mevcuttur!(İskele,Unicorn,Motel)
Gizli İllegal Satış Yerleri İle Oyun Heyecanınızı Tavana Çıkartıyoruz!
Orta Seviye Ekonomi İle İstediğiniz Eşyaya Çalışıp Kolayca Eşyanızı Elde Edebilirsiniz!
Gelişmiş Hile Koruması İle Hilelere Artık Son!
Oluşumlara Giriş İçin Gerekli Yardımda Bulunuyoruz!
Birden Fazla İllegal Ve Legal Mesleği Bulunmaktadır.
Drift Atabileceğiniz Yerler Mevcuttur! İlgili Yetkili Kadrosu İle Sizi Bekliyoruz,Detaylı Bilgi İçin Discorda Geliniz!
//
Gelişmiş Scriptlerle Beraber Oyun Zevkinizi Bozmadan Yapabileceksiniz(Maden,Define Arama,Kokain Üretim,Şarap Üretim,Esrar Üretim)
150 Den Fazla Modlu Araç İle Sizi Bekliyoruz!
Oyun Zevkinizi Bozmamak İçin Tabikide FPS Sorununu Unutmak 0 fps Düşüşü İle Oyun Zevkinizi Tavanlara Çıkartıyoruz.
Çocuk Pedleri İle Çocuk Rölüne Girebilirsiniz!
Gelişmiş Ymapler ile Sosyal Yapacağınız Alanlar Mevcuttur!(İskele,Unicorn,Motel)
Gizli İllegal Satış Yerleri İle Oyun Heyecanınızı Tavana Çıkartıyoruz!
Orta Seviye Ekonomi İle İstediğiniz Eşyaya Çalışıp Kolayca Eşyanızı Elde Edebilirsiniz!
Gelişmiş Hile Koruması İle Hilelere Artık Son!
Oluşumlara Giriş İçin Gerekli Yardımda Bulunuyoruz!
Birden Fazla İllegal Ve Legal Mesleği Bulunmaktadır.
Drift Atabileceğiniz Yerler Mevcuttur! İlgili Yetkili Kadrosu İle Sizi Bekliyoruz,Detaylı Bilgi İçin Discorda Geliniz!
//
Moderatör tarafında düzenlendi: