Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herhangi bir şekilde çalma bulunmuyor kendisi zaten eskilerden kardeşim gibi insandı. şuanda konuşmuyoruz. logo ve videoya gelincede logo zaten darp fivem yada darp.png yazınca ilk görsel aramalarda çıkmaktadır. videoya gelince sesi metne dönüştür diye bir sürü web sitesi mevcut ordan videoyu indirip sesi metne çevirip metni sese değiştir yada ekibimizden bir kız arkadaşımızın sesini kullanarak yapabilirdik sadece. hatırlansın istedik.ZamanındaDomino arkadaşımızın kurucularından olduğu sunucunun logosunu ve hikayesel tanıtım videosunu neden çaldınız?
Bu kullandığınız logonun yasal olarak telif haklarını aldığınızı göstermez. Ben sadece arkadaşı uyardım, üstüme düşen bu. İyi forumlar dilerim.Herhangi bir şekilde çalma bulunmuyor kendisi zaten eskilerden kardeşim gibi insandı. şuanda konuşmuyoruz. logo ve videoya gelincede logo zaten darp fivem yada darp.png yazınca ilk görsel aramalarda çıkmaktadır. videoya gelince sesi metne dönüştür diye bir sürü web sitesi mevcut ordan videoyu indirip sesi metne çevirip metni sese değiştir yada ekibimizden bir kız arkadaşımızın sesini kullanarak yapabilirdik sadece. hatırlansın istedik.
Kusura bakmazsanız eğer bu konudan şikayetçi ise bilal gelip burada kendi belirtebilir o yüzden tartışmanın bir anlamı yok üstünüze düşen bir konu olduğunu da düşünmüyorum. Rahatsız olan rahatsızlığını belirtir İyi forumlar.Bu kullandığınız logonun yasal olarak telif haklarını aldığınızı göstermez. Ben sadece arkadaşı uyardım, üstüme düşen bu. İyi forumlar dilerim.
nccore hayran kaldımLinkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
vt:Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
adam benim scrtipimi çalmış satıyor hocam sen ona mı takıldınZamanındaDomino arkadaşımızın kurucularından olduğu sunucunun logosunu ve hikayesel tanıtım videosunu neden çaldınız?
Yani free koyması çokta sikimde değil öncesinde satmaya çalışmış olmasına gümledim.nccore hayran kaldımNakreS ne dedin o işe
Üstüme düştü ki, arkadaşı etiketleyerek durumu haberdar ettim. Lütfen düşüncenizi kendinize saklayın. İyi forumlar.Kusura bakmazsanız eğer bu konudan şikayetçi ise bilal gelip burada kendi belirtebilir o yüzden tartışmanın bir anlamı yok üstünüze düşen bir konu olduğunu da düşünmüyorum. Rahatsız olan rahatsızlığını belirtir İyi forumlar.
Kendisinin de belirttiği gibi projeye ait marka ismi ve marka profil fotografları Aslan adlı kişiye aittir. Tekrardan bu konuda hassasiyet gösterip bilgi veren ve hassasiyet göstererrek bana ait içeriklerin kullanımını anında sonlandıran dostuma teşekkür ederim.Öncelikle etiket atıp bilgilendirme atan L lookThrow a teşekkür ederim. DARP projesi hala hazırda bir çok sunucuya olduğu gibi danışmanlık yaptığım sunucular arasından yönetimini ele alıp daha sonra yönetimini bıraktığım bir proje projenin tüm yasal hakları sahibinde saklı olmakla beraber gördüğünüz tüm içerikler, metinler, videolar, senaryolar tarafımca yapılmıştır. Tüm bu nedenlerle projenin içerikerini kullanan dostum bana yazdı ve kaldırmasını rica ettiğim gibi kaldırdı bu konuda bir sorun yok ki kullandığı script de bize ait değil her iki tarafa da ilgisi ve bilgilendirmesi için teşekkür ederim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!