Adınız : Mert
Soyadınız : "Belirtmek İstemiyorum"
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Tecrübeniz : 5 senedir Fivem içerisindeyim ve 2 senedir de hobi olarak bu işlerle ilgileniyorum.
Günlük Online Süreniz : Gün içerisindeki yoğunluğuma göre değişmekte fakat sabit +5 saat.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : mertvein
Diğer Ek : Haftalık/Aylık olarak hizmet vermekteyim. Bu hizmet kapsamında sizin için aşağıda belirttiğim maddeleri yapmaktayım. Sadece güncel QBCore üzerine hizmet vermekteyim. ESX için hizmet vermiyorum. LUA yazılım dili ve diğer base yazılım dilleri hakkında yeterli düzeyde bilgimin mevcut olduğunu düşünüyorum. Sizin için verebileceğim hizmetleri aşağıda listeledim.
Verebileceğim Hizmetler
Soyadınız : "Belirtmek İstemiyorum"
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Tecrübeniz : 5 senedir Fivem içerisindeyim ve 2 senedir de hobi olarak bu işlerle ilgileniyorum.
Günlük Online Süreniz : Gün içerisindeki yoğunluğuma göre değişmekte fakat sabit +5 saat.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : mertvein
Diğer Ek : Haftalık/Aylık olarak hizmet vermekteyim. Bu hizmet kapsamında sizin için aşağıda belirttiğim maddeleri yapmaktayım. Sadece güncel QBCore üzerine hizmet vermekteyim. ESX için hizmet vermiyorum. LUA yazılım dili ve diğer base yazılım dilleri hakkında yeterli düzeyde bilgimin mevcut olduğunu düşünüyorum. Sizin için verebileceğim hizmetleri aşağıda listeledim.
Verebileceğim Hizmetler
- Sizin için tamamen sıfırdan bir roleplay sunucu paketi oluşturabilir veya elinizdeki paketi düzenleyebilirim.
- Sizin için sıfırdan isteğinize bağlı olarak script yazabilirim.
- Elinizde olan bir UI tasarımını bir script'e entegre edebilirim.
- Sizin için elinizde bulunan UI'a uygun basic bir script oluşturabilirim.
- Script optimizasyonu yapabilirim.
- Script'te aldığınız bir hatayı düzeltebilirim.
- Sizin için istediğiniz bir script'i / map'i veya herhangi bir stream dosyasını bulabilirim.
- SQL üzerinde bulunan sorunlarınızı düzeltebilirim.
- JS / HTML / CSS üzerinde isteğe bağlı düzenlemeler yapabilirim.
Son düzenleme: