Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

NPC Doktor - Tüm fonksiyonlar çalışır durumda (revive,ödeme,vs.)

• Konbuyu başlatan stopw8
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 8K
Modu kullanan arkadaşlar ceranim0x arkadaşımızın yaşadığı sorunu sizler de yaşadınız mı?

ceranim0x ceranim0x Ben kodda son belirttiğim değişikliği yapmadan denediğimde bile gayet stabil çalışıyor.
şöyle bir sıkıntı mevcut hocam tedavi olduktan sonra kaldırıldıktan sonra araç ile kaza yapınca tekrar doktrun yanına ışınlıyor
Kaza yapıp baygınlık geçirdim hiç bir şekilde doktorun yanına vs. ışınlanmadım.
Biraz daha detaylandırabilir misin?

Başarılı olmuş tebrikler.
Teşekkürler canatan canatan :)

DF
@ S stopw8

şöyle izah edeyim hocam, npc yi kullandıktan sonra araç ile bir kaza yapınca otomatik olarak aracın içinden indiriyor yanında duruyorum aracın

Şöyle video bırakayım daha açıklayıcı olması adına, şuan en son verdiğiniz kod düzeltmesi ekli, bundan önce direk doktorun yanında spawn oluyordu şimdi arac yanında oluyor .

DF
Son düzenleme:
@ S stopw8

şöyle izah edeyim hocam, npc yi kullandıktan sonra araç ile bir kaza yapınca otomatik olarak aracın içinden indiriyor yanında duruyorum aracın

Şöyle video bırakayım daha açıklayıcı olması adına, şuan en son verdiğiniz kod düzeltmesi ekli, bundan önce direk doktorun yanında spawn oluyordu şimdi arac yanında oluyor .
@ S stopw8

Aynı kodları ben çalıştırıyorum, ben de bu gibi bir sorun yok. Şaşırtıcı. F8de veya konsolda herhangi bir uyarı var mı?

DF
Aynı kodları ben çalıştırıyorum, ben de bu gibi bir sorun yok. Şaşırtıcı. F8de veya konsolda herhangi bir uyarı var mı?
kaju kaju isimli arkadaşta da öyle oluyormuş sanırım, herhangi bir hata gözükmüyor konsolda, başka bir script ile çakışıyor olabilir mi

DF
Güzel, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için ilk mesaja not düşelim o halde.

DF
Sorun salty_vehicleblackout ta degil. Aynı sekilde uyusturucu kullanmayı deneyin yada alkol alın yine aynı seyi yapıyor. Sorun npc doktor scriptinde. Blackout efekti veren scriptler ile cakısıyor. Ornegin adam ems tarafından revlendi fakat o adam gece klübüne gidip alkol aldı ems nin son revledigi yere ışınlanıyor. Npc doktoru kapatınca bu olay yok. Bende aynı scriptleri kullanıyorum cozmeye calısıyorum ancak basaramadım henuz.

DF
Son düzenleme:
Sorun salty_vehicleblackout ta degil. Aynı sekilde uyusturucu kullanmayı deneyin yada alkol alın yine aynı seyi yapıyor. Sorun npc doktor scriptinde. Blackout efekti veren scriptler ile cakısıyor. Ornegin adam ems tarafından revlendi fakat o adam gece klübüne gidip alkol aldı ems nin son revledigi yere ışınlanıyor. Npc doktoru kapatınca bu olay yok. Bende aynı scriptleri kullanıyorum cozmeye calısıyorum ancak basaramadım henuz.
Sorun aslında bir fonksiyonun çakışmasından kaynaklanıyor. Scriptsel değil tabii ki. Herkesin kullandığı scriptler farklı fonksiyonları barındırıyor.

client/main.lua'dan
Kod:
        ESX.SetPlayerData('lastPosition', formattedCoords)

TriggerServerEvent('esx:updateLastPosition', formattedCoords)
bu satırları silin.
Şu çözümü deneyip düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsen oradan yola çıkarak duruma bakabiliriz aslında G gnsl92

DF
Son düzenleme:
Sorun aslında bir fonksiyonun çakışmasından kaynaklanıyor. Scriptsel değil tabii ki. Herkesin kullandığı scriptler farklı fonksiyonları barındırıyor.

Şu çözümü deneyip düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsen oradan yola çıkarak duruma bakabiliriz aslında G gnsl92
Dediginizi denedim sorun devam ediyor.

DF
Yerini degiştirebiliyoruz dimi ? yani kordinatlarını girip pillboxun icine koyabiliriz ?

DF
Scripti kurdum aynı şekilde bende de farklı bir konuma devamlı spawnlıyor revive atılınca yada ölünce

DF
Hata alan arkadaşlar farklı bir versiyonunu paylaştım onu deneyebilirsiniz? :D

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//