zerosme Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 7 ay 21 gün Mesajlar 228 26 Ağu 2020 #1 Arkadaşlar Bu hudu kullanıyorum oksijen barım çok az görünüyor suya girince hemen bitiyor nerden ayarlamam nasıl ayarlamam lazım yardım eder misiniz Ekli dosyalar hjklhjkjkk.JPG 11.1 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar Bu hudu kullanıyorum oksijen barım çok az görünüyor suya girince hemen bitiyor nerden ayarlamam nasıl ayarlamam lazım yardım eder misiniz
teymuralakbarov Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 6 ay 13 gün Mesajlar 364 Discord Teymur/18#9999 26 Ağu 2020 #2 client.lua 'sını atma şansın var mı dosya olarak incelemem lazım
zerosme Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 7 ay 21 gün Mesajlar 228 26 Ağu 2020 #3 teymuralakbarov' Alıntı: client.lua 'sını atma şansın var mı dosya olarak incelemem lazım Genişletmek için tıkla ... attım istek discorddan
teymuralakbarov' Alıntı: client.lua 'sını atma şansın var mı dosya olarak incelemem lazım Genişletmek için tıkla ... attım istek discorddan
teymuralakbarov Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 6 ay 13 gün Mesajlar 364 Discord Teymur/18#9999 26 Ağu 2020 #4 client.lua'da 71. satırda Kod:Panoya kopyala local oxy = GetPlayerUnderwaterTimeRemaining(PlayerId()) * 2.5 kodunu Kod:Panoya kopyala local oxy = GetPlayerUnderwaterTimeRemaining(PlayerId()) * 10.0 diye değiştirip denermisiniz İşe yararsa buraya da yazın diğer üyeler de yararlansın
client.lua'da 71. satırda Kod:Panoya kopyala local oxy = GetPlayerUnderwaterTimeRemaining(PlayerId()) * 2.5 kodunu Kod:Panoya kopyala local oxy = GetPlayerUnderwaterTimeRemaining(PlayerId()) * 10.0 diye değiştirip denermisiniz İşe yararsa buraya da yazın diğer üyeler de yararlansın
bLESSed Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 7 ay 9 gün Mesajlar 94 Web sitesi asgardroleplay.com 26 Ağu 2020 #5 Skill sistemli gym kullanıyorsan onun yüzünden oluyor diye biliyorum.