Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk temalı bir sunucu açmak istiyorum tecrübem hiç yok yıllarca oyuncu olarak oynadım ama kendim sunucu kurmadım yüksek bütçeli bir sunucu açmak istiyorum bunun için ortak arıyorum detaylar için buradan yazabilirsiniz discord üzerinden de görüşebiliriz
Türk temalı bir sunucu açmak istiyorum tecrübem hiç yok yıllarca oyuncu olarak oynadım ama kendim sunucu kurmadım yüksek bütçeli bir sunucu açmak istiyorum bunun için ortak arıyorum detaylar için buradan yazabilirsiniz discord üzerinden de görüşebiliriz
Yeni oluşturacağınız projenizde başarılar dilerim.
Size tavsiyem bütçenizin olmasından daha çok tecrübenizin olmasıdır. Fivem Camiasında biraz daha sunucularda oyuncu yerine yetkili olarak takılmak sizin için daha sağlıklı olacaktır. Ortak bulursunuz ama bu devirde kimseye güvenilirmiyor maalesef.
Eğer sormak istediğiniz bir konu olursa yardımcı olurum.