A AhmetGamingsss Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 2 ay 18 gün Mesajlar 51 25 Ocak 2021 #1 Oyundan Çıkıp girince Karakter Farklı yerlerde spawnlanıyo lütfen yardım edin
AlexMcflye Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 10 ay 13 gün Mesajlar 910 Discord alexmcflye#3343 25 Ocak 2021 #2 Spawnmanager ile heralde değilmi arkadaşlar
Ü Üye silindi 24840 Guest 25 Ocak 2021 #3 AhmetGamingsss' Alıntı: Oyundan Çıkıp girince Karakter Farklı yerlerde spawnlanıyo lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... evet spawnmanager güncellemeyi dener misin ?
AhmetGamingsss' Alıntı: Oyundan Çıkıp girince Karakter Farklı yerlerde spawnlanıyo lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... evet spawnmanager güncellemeyi dener misin ?
J Jagen ????????? Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 11 ay 13 gün Mesajlar 2,272 25 Ocak 2021 #4 AhmetGamingsss' Alıntı: Oyundan Çıkıp girince Karakter Farklı yerlerde spawnlanıyo lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... es_extended Final sürümünü' mü kullanıyorsun ?
AhmetGamingsss' Alıntı: Oyundan Çıkıp girince Karakter Farklı yerlerde spawnlanıyo lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... es_extended Final sürümünü' mü kullanıyorsun ?
A AhmetGamingsss Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 2 ay 18 gün Mesajlar 51 25 Ocak 2021 #5 Jagen' Alıntı: es_extended Final sürümünü' mü kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Aynen onu kullanıyorum
Jagen' Alıntı: es_extended Final sürümünü' mü kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Aynen onu kullanıyorum
J Jagen ????????? Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 11 ay 13 gün Mesajlar 2,272 25 Ocak 2021 #6 AhmetGamingsss' Alıntı: Aynen onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Jagen#5640 Discord üzerinden iletişime geçersen sorununu çözebilrim
AhmetGamingsss' Alıntı: Aynen onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Jagen#5640 Discord üzerinden iletişime geçersen sorununu çözebilrim
A AhmetGamingsss Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 2 ay 18 gün Mesajlar 51 25 Ocak 2021 #7 Attım Dostum Jagen' Alıntı: Jagen#5640 Discord üzerinden iletişime geçersen sorununu çözebilrim Genişletmek için tıkla ...
Attım Dostum Jagen' Alıntı: Jagen#5640 Discord üzerinden iletişime geçersen sorununu çözebilrim Genişletmek için tıkla ...
J Jagen ????????? Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 11 ay 13 gün Mesajlar 2,272 29 Ocak 2021 #8 Sorun discord üzerinden çözüldüğü için ön ek tarafımca değiştirilmiştir