Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alt kısımda yazdığım alandan benimle iletişime geçersen iyi olur. DC'den şimdilik sana Mustang aracı göndereceğim çünkü genel araçları ayarlamak için pek fazla uğraşacak vaktim yok, özellikle de ELS araçları. Bir de araç paketini indirmesi falan var, oradan bak. Map editlediğim için o alanlara pek girmek istemiyorum şimdilik. Fakat yine de sana o araçları nasıl elde edeceğini, hazırlayacağını anlatabilirim.Genel olursa çok iyi olur.
hocam banada atarmısın dc den ekledim ama kullanıcı bulunamadı diyor.Alt kısımda yazdığım alandan benimle iletişime geçersen iyi olur. DC'den şimdilik sana Mustang aracı göndereceğim çünkü genel araçları ayarlamak için pek fazla uğraşacak vaktim yok, özellikle de ELS araçları. Bir de araç paketini indirmesi falan var, oradan bak. Map editlediğim için o alanlara pek girmek istemiyorum şimdilik. Fakat yine de sana o araçları nasıl elde edeceğini, hazırlayacağını anlatabilirim.
discord: Enj0y#7777
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!