bu konudaki (tıkla) temeli kullanarak kendi sunucumu yapıyordum herşeyi ayarladım ama 2 gündür uğraştığım bir sorun var...
ambulancejob da e çekince siyah ekranda kalıp daha sonra loadout geçen satırlar hata veriyordu bende loadout geçen satırları inceledim ve kapattım sorunsuz e çekiliyordu ama slotdaki eşyalar siliniyordu sadece alttakiler silinmiyordu
bende bunun üzerine es_extended i inceledim ve başka bir paketle karşılaştırdım benim kullandığım es_extended de loadout lar kapalı ama onda açıktı ve onda sorunsuz çalışıyor 50 tane ambulancejob kurdum ama sonuç aynı loadout harici kullanabileceğim bir kod varmı öneriniz nedir
hata aldığım ambulancejob/server.lua satırı :
ambulancejob da e çekince siyah ekranda kalıp daha sonra loadout geçen satırlar hata veriyordu bende loadout geçen satırları inceledim ve kapattım sorunsuz e çekiliyordu ama slotdaki eşyalar siliniyordu sadece alttakiler silinmiyordu
bende bunun üzerine es_extended i inceledim ve başka bir paketle karşılaştırdım benim kullandığım es_extended de loadout lar kapalı ama onda açıktı ve onda sorunsuz çalışıyor 50 tane ambulancejob kurdum ama sonuç aynı loadout harici kullanabileceğim bir kod varmı öneriniz nedir
hata aldığım ambulancejob/server.lua satırı :
Kod:
local playerLoadout = {}
if Config.RemoveWeaponsAfterRPDeath then
for i=1, #xPlayer.loadout, 1 do
xPlayer.removeWeapon(xPlayer.loadout[i].name)
end
else -- save weapons & restore em' since spawnmanager removes them
for i=1, #xPlayer.loadout, 1 do
table.insert(playerLoadout, xPlayer.loadout[i])
end
-- give back wepaons after a couple of seconds
Citizen.CreateThread(function()
Citizen.Wait(5000)
for i=1, #playerLoadout, 1 do
if playerLoadout[i].label ~= nil then
xPlayer.addWeapon(playerLoadout[i].name, playerLoadout[i].ammo)
end
end
end)
end
cb()
end)