Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar benim bir sorum olacak screenshot-basic için bir yükleme servisi bulamadım ama webhook ile discord'a çekmeyi gördüm servis yerine webhook ile discord'a çeksem aynı görevi görür mü ? görmezse bana önerebileceğiniz bir servis var mı ?
Dediğim gibi bir servis bulamadım bir sorum daha var bunu sadece twitter için gördüm bunu nasıl sari sayfa gibi fotoğraf göderdiğimiz uygulamalara çektirebilirim ? elinizde kodu varsa güzel olur.
filres[] Koduna Ellemenize Gerek Yok Webhook Editlemeniz Yeterli Olacaktır Ayrı Odaya Ayarlayamazsınız Ancak server/twitter,yellowpages .lua buradaki webhookları da değiştirip ayrı odalar yapabilirsin yapamazsan