Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Script Satışlarımız Başlamıştır

• Konbuyu başlatan Wichen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
el kaldrıma scriptide var mı çok ihtiyacım var öğrenciyim 8 tlm var olur mu (!)

DF
Lan zımbo, iki kelimeyi bi araya getiremiyon, bide bedava scleri paralı mı satıcan, küçük dolandırıcı seni.

DF
arkadaşlar burdan bir şeye ihtiyacı olan varsa söylesin atayım şaka gibi bir de bunun konusu açılmış.

DF
Bi milyoncu musun bu ne lan asşkldasjmdlkajm

DF
sonra fivem tr niye gelişmiyor cidden şaka gibi ya

DF
Bilmeyen insanlar kalkıp bu paralı satıyor bu iyidir gibi laf edip almaya çalışacaklar paralarına yazık bu scriptler ücretsiz olarak hemen hemen her yerde bulunuyor ücretsiz aldığınız şeylere emek göstermeden satmayın artık şu Fivem de Türkiye iyi biryerlere gelsin

DF
Birazdan bi konu açıcam yazdığı butun scriptleri koyucam .d

DF
La yarram EMEK vermediğim işi neden koyayım amcık kafalı sg konudan gözüm görmesin seni.

Canım benim örnek telefon sarı sayfalarda foto sıkıntısı vardı onu yaptım birde full+full türkçe yaptım, logolar, iconlar, arka planlar, insta, twitter, dark chat, reddit vs. hepsi bulunuyor fiyatıda ondan ucuz 450TL değil.

Sg aç amına kodumun çocuğu ben verdiğim emeği satıyorum amcık kafalı

Satışların Başlamadan bitti sanırım bu küfür ve hakaret ile. ?

Yazık Gerçekten..

DF
gerçekten fivem tr para para para para para başka bir şey değil 10tl 15tl için yapılan şeyler üzüyor beni :d

DF
Bende Sürünme Scripti arıyorum varmı yerde sürenecek ama biraz oyna bişeyler kat ctrl 2 kere basınca sürünsün yerde

DF
Yetkililerin gerekli işlemleri yapmasını istiyorum şu ve şunun gibiler forumun kalitesini düşürüyor

DF
Konu huzursuzluğa neden olduğundan ve konu sahibinin tutumundan dolayı kapatılmıştır.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//