M MrSpys Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 22 gün Mesajlar 8 21 Şub 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Paket ve script yapımı işlerinden anlayan. Çalışma arkadaşı arıyoruz. Fiyat ve diğer bilgilerinizi bana discord üzerinden bildirebilirsiniz. Discord adresim: (Arkadaş eklemeniz gerekmektedir.)
Merhaba arkadaşlar, Paket ve script yapımı işlerinden anlayan. Çalışma arkadaşı arıyoruz. Fiyat ve diğer bilgilerinizi bana discord üzerinden bildirebilirsiniz. Discord adresim: (Arkadaş eklemeniz gerekmektedir.)
homikral Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 4 ay 7 gün Mesajlar 150 21 Şub 2021 #2 sana göre bu konu paylaşım konusu mu peki
J Jagen ????????? Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 10 ay 16 gün Mesajlar 2,272 21 Şub 2021 #3 Konu tarafımca doğru kategoriye çekilmiştir Lütfen konunuzu 24 saat içerisinde düzenleyiniz
European Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 24 gün Mesajlar 12 Web sitesi fivemeurope.net Discord European#5555 21 Şub 2021 #4 MrSpys' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Paket ve script yapımı işlerinden anlayan. Çalışma arkadaşı arıyoruz. Fiyat ve diğer bilgilerinizi bana discord üzerinden bildirebilirsiniz. Discord adresim: (Arkadaş eklemeniz gerekmektedir.) Genişletmek için tıkla ... ! European#5555
MrSpys' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Paket ve script yapımı işlerinden anlayan. Çalışma arkadaşı arıyoruz. Fiyat ve diğer bilgilerinizi bana discord üzerinden bildirebilirsiniz. Discord adresim: (Arkadaş eklemeniz gerekmektedir.) Genişletmek için tıkla ... ! European#5555
J Jagen ????????? Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 10 ay 16 gün Mesajlar 2,272 24 Şub 2021 #5 Verilen süre içerisinde konu düzenlenmediği için konu tarafımca kapatılmıştır