Dün dahada cevap yazmıyodun ben anlamadım şimdi dünden beri kaçıncı cevabın bu. Ortalığa diğer mevzular çıkartmamı sen sağladın. Konuma gereksiz ssler atmasaydın saçma sapan yorumlar yapmasaydın böyle bişey yaşamazdın. Ayrıca okumayı öğren. Sadece paket için açılmış bi şikayet değil bu. Senin yaptığın adilikleri ortaya dökmek. Noldu rahatsız mı oldun yaptığın şeylerden. Daha çok olucaksın. Hala yaştan bahsediyosun. Ben gayet sana karşı hiçbir zaman saygımı bozmadım ama konunun başlangıcından beri sen hiç öyle davranmadın. Önemli olan yaşta değil baştadır yani
Yaşın benden 6 yaşta büyük olsa 8 de olaa senden olgun davrandığım ortada olan bi durum. Daha fazla uzatcakmısın ben çünkü bundan sonra yazdıklarına cevap vermeyi bırakıcam. Benim vicdanen hiçbir problemim yok. Hiç aciz de hissetmedim. Bu konu sadece paket olmadığını anlaman için daha nasıl bi açıklama yapabilirim acaba. Ben sana defalarca kez bana yazmaman iletişim kurmaman konusunda uyardım. Hala devam ettin bende susman için böyle bi çözüm buldum. Madem kendine güveniyosun hem paket olarak hem kişilik buyur dedim. Sslerinden de gördüğüm üzere belirli mesajların sslerini alıp atmışsın
Benim sslerime karşı durabilecek bi kanıtın bile yok. O yüzden bana ağla diyosun ya asıl sen ağla. Ben çok güzel insanlarla tanıştım. Kendi sunucum var ve gayette güzel bi şekilde yürütüyoruz. Amaç para falan değil senin mağdur bıraktığın insanlara destek olmak eğlenmek. O yüzden daha fazla uzatma bence. Uzattıkça batmaya devam ediyosun. Hiçbir kanıtın yok bana karşı. Sana söylediğim iyi cümlelerin aslında doğru olmadığını bile kanıtladım ben sslerimle. Naparsan yap sunucu açık kalıcak. Git destek al o çok samimi olduğun insanlardan sabaha kadar saldırını yap itiraf ettiğin gibi. Gerekirse 10 tane sunucu değiştirir gerekirse şikayetimide yaparım. Allaha emanet ol. Bendende uzak dur artık.
Bu saatten sonra yazılan hiçbir şeye cevap vermeyeceğim