Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[SOHBET] Şöyle Sıkıntılardan Uzak, Küfür Etmeden Bi Sohbet Muhabbet Edelim

TechViora

Üye
FT Kullanıcı
Discord
techviora
Canım sıkıldı böyle bir forum açmak istedim. Sohbet muhabbet etmek isteyenler vardır diye :D

DF
Hay konuşan diline, aklımdan geçeni yazan eline sağlık be... :D

DF
eeee daha daha nasılsınız hayat nasıl gidiyor nelerle uğraşıyorsunuz, hobileriniz felan varmı ?
Fobim genellikle Spora gitmek, Ofiste çalışmak Ve Döner yemek. Kendi Paketim ile uğraşıyorum genellikle. Hayat benim açımdan orta düzeyde gidiyor. Umarım daha' da iyi gider. Seni sormalı Norpf Norpf

DF
Fobim genellikle Spora gitmek, Ofiste çalışmak Ve Döner yemek. Kendi Paketim ile uğraşıyorum genellikle. Hayat benim açımdan orta düzeyde gidiyor. Umarım daha' da iyi gider. Seni sormalı Norpf Norpf
Bu tarz aktiviteler genelde Hobi olur ama Fobin olmasına şaşırdım :DDDD.

Bende okula gidip geliyorum, arkadaşlarla dışarıda takılıyorum arasıra. Eve gelip oyun oynuyorum; ya ekiple oynuyorum ya da akyolm383 akyolm383 ile. Spor olarak yelkenli ile ilgileniyorum. İş olursa da FiveBazaar'da ara sıra bir şeyler yapıyorum. O kadar, ha bir de Mg Store'de tasarım çalışıyorum.
WhatsApp_Gorsel.jpg
WhatsApp_Gorse2l.jpg

DF
Bu tarz aktiviteler genelde Hobi olur ama Fobin olmasına şaşırdım :DDDD.

Bende okula gidip geliyorum, arkadaşlarla dışarıda takılıyorum arasıra. Eve gelip oyun oynuyorum; ya ekiple oynuyorum ya da akyolm383 akyolm383 ile. Spor olarak yelkenli ile ilgileniyorum. İş olursa da FiveBazaar'da ara sıra bir şeyler yapıyorum. O kadar, ha bir de Mg Store'de tasarım çalışıyorum.
WhatsApp_Gorsel.jpg
WhatsApp_Gorse2l.jpg
Benden daha hayatlıymışsın ban buna sevindim :D

DF
Spora gitmeyi seven birisin galiba bende henüz yeni başlamış sayılırım, düzenli kilo almak istiyorum yeme içme düzenimi nasıl sağlamalıyım? Protein tozu gibi yan ürünler kullanmalı mıyım sence?

DF
Spora gitmeyi seven birisin galiba bende henüz yeni başlamış sayılırım, düzenli kilo almak istiyorum yeme içme düzenimi nasıl sağlamalıyım? Protein tozu gibi yan ürünler kullanmalı mıyım sence?

Merhaba alpyy alpyy Öncellikle besin Spor için çok önemli bir etkendir. İnstagram' da "Kaslı Filozof" sayfasını takip ederek çok sağlıklı ve yüksek proteinli yemek tarifleri öğrene bilirsin. Bende güncel olarak yemek tariflerimi oradan almaktayım. Sağlık, vücut gelişimi ve mental olarak gelişmek istiyorsan Market ürünlerinden ola bildiğince uzak durmalısın. Protein tozu konusuna gelirsek. Protein tozu zararlı bir şey değildir! Günlük Protein ihtiyacını hızlı almak istiyorsan kullana bilirsin. Ancak alacağın Protein Tozunu' da kaliteli ve iyi bir yerden almak zorundasın. Ucuza kaçmaya çalışman sağlığını ciddi derecede etkileye bilir. Protein tozu peynir altı suyundan yani hayvansal kaynaklardan elde edilmektedir!

Yeme & İçme Düzenini bir program hale getire bilirsin. Ders programı gibi düşün. Her gün aynı yemeği yemeyeceğin için belirli günlerde farklı öğünler tüketmelisin. Yağ, Protein, Kalsiyum, A Vitamini, D Vitamini, C Vitamini vb Vitaminleri veya öğünleri tüketmelisin. Diyeceklerim bu kadar, başarılar 🤗
+up

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//