Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Sosyal Paket V1 Savaş

Sene 2021 bundan 4 yıl önce kullandığım envanter scripti motel scripti desen milattan önce kullanılıyordu 0r fishing open source ü desen muhtemelen benden aldı yanlış hatırlamıyorsam codem in xfuel i bunun çok hatası var tüm pakete entegre etmesi gerek ayrıca yaptığını düşünmüyorum ama merak ettiğim bişey var bu banka scriptini hala kullanan kaldımı ? şakamı harbiden yıl 2025 multi karaktere fotoğraf koymaya bile üşenmiş paketin resmonu bi 5 6 vardır kendi fikrimce paketin değeri 500 600 tl dir
500 600 derken dalgamı geçiyorsun ? 500 tl ile neler yapılır yani
gider 5 döner yer karnını doyurursun bu pakete para vereceğine

çoğu arkadaşın paylaştığı güncel temel paketler var. örneğin OEKXC OEKXC bunun temel paketini kullan bu paketin 20 katıdır.
veya paket alacaksan git 1500 tl ile bunun 20 katı daha iyisi olan bir paket al Colden Developmentden

Böyle gerizekalı insanlarla muhattap dahi olmayın. paranızı çöp edersiniz gidin iki çikolata alın daha değerlidir buna vereceğinizden. bana yazın discorddan size gold rp paketini vereyim ama bu adama 1 tl daha vermeyin.

adam hakkını veriyor yazmış şuna bak ya delirirsin ? huda baksan çöp fuel codeminki zaten resmonlar havada daha uçmuyordur :D
Telefon zaten hatalı high phone neyine 2300 vericeksin verenin o aklını s*

DF
Sene 2021 bundan 4 yıl önce kullandığım envanter scripti motel scripti desen milattan önce kullanılıyordu 0r fishing open source ü desen muhtemelen benden aldı yanlış hatırlamıyorsam codem in xfuel i bunun çok hatası var tüm pakete entegre etmesi gerek ayrıca yaptığını düşünmüyorum ama merak ettiğim bişey var bu banka scriptini hala kullanan kaldımı ? şakamı harbiden yıl 2025 multi karaktere fotoğraf koymaya bile üşenmiş paketin resmonu bi 5 6 vardır kendi fikrimce paketin değeri 500 600 tl dir
ooo dolandırıcılar kralı da burdaymış arkadaşlar bu java scriptin bi dolu sunucuda dolandırıcı ifşaları vardır araştırınız SEN KİM KÖPEK SENDEN 0R Fishg alıcam Köpek Sende o bile yoktur

DF
500 600 derken dalgamı geçiyorsun ? 500 tl ile neler yapılır yani
gider 5 döner yer karnını doyurursun bu pakete para vereceğine

çoğu arkadaşın paylaştığı güncel temel paketler var. örneğin OEKXC OEKXC bunun temel paketini kullan bu paketin 20 katıdır.
veya paket alacaksan git 1500 tl ile bunun 20 katı daha iyisi olan bir paket al Colden Developmentden

Böyle gerizekalı insanlarla muhattap dahi olmayın. paranızı çöp edersiniz gidin iki çikolata alın daha değerlidir buna vereceğinizden. bana yazın discorddan size gold rp paketini vereyim ama bu adama 1 tl daha vermeyin.

adam hakkını veriyor yazmış şuna bak ya delirirsin ? huda baksan çöp fuel codeminki zaten resmonlar havada daha uçmuyordur :D
Telefon zaten hatalı high phone neyine 2300 vericeksin verenin o aklını s*
O paketi de bizim sunucudan almışsındır eleman çoğu free paketleri biz paylaşıyoruz köpeğe bak hele bunlara 1 gün developelık yapın deseniz 2-3 bişey yaptımı gurur duyarlar köpek olunca böyle olur işte kuduruyorlar java scriptin bi dolu dolandırıcı içerikleri var örnek araştırın arkadaşlar bunlara prim vermeyin bunlar köpek dolandırıcının ta kendisidir java script ve yandaşları 2-3 hesapla gelmeyle olmaz Allah sizin Bu Ramazan Yüzü Hürmetine İftira Yazan Elinizi kullanamaz hale getirsin inşallah bidahada insanların emeğiyle dalga geçmeyin

DF
ooo dolandırıcılar kralı da burdaymış arkadaşlar bu java scriptin bi dolu sunucuda dolandırıcı ifşaları vardır araştırınız SEN KİM KÖPEK SENDEN 0R Fishg alıcam Köpek Sende o bile yoktur
fivem piyasasındaki çoğu scriptin open source sini parayla keyime satın aldım sizin gibi sokak itleride ordan burdan bularak boktan paketlerine ekleyip satmaya çalışıp okul giderlerini günlük cep harçlıklarını çıkartmaya çalışıyor dolandırıcı demişsin senin gibi bir bok çuvalının bana hakaret yada iftira atabilmesi için aynı kıdem aynı seviyede olmamız gerekiyor sen aciz bir çocuksun fishing i ben paylaştım credi ile satın alıp kendi paketine koymuşsun yaptığın çalışmalardan ne kadar boktan bi developer olduğunda gözüküyor kanıtlarını iletirsen değerlendirirz dolandırıcımıyım değil miyim iftiralarını kanıtlar ile sun

DF
Ayrı yetten emek demişsin eğer emeğe çok saygın olsaydı leak sunucusu açıp milletin emekle uğraşıp yaptığı scriptleri paylaşmaya kalkışmazdın leak sunucunda başka leak sunucuların paylaştığı şeyleri paylaşıp da bi halt yapmış sanıyorsun onu bile kendin başaramıyorsun başarısız bi elemansız burda havlama boşuna emeğime laf etmeyin diye ayrı ortada emek diyede bişey yok rezalet paket - rep

DF
fivem piyasasındaki çoğu scriptin open source sini parayla keyime satın aldım sizin gibi sokak itleride ordan burdan bularak boktan paketlerine ekleyip satmaya çalışıp okul giderlerini günlük cep harçlıklarını çıkartmaya çalışıyor dolandırıcı demişsin senin gibi bir bok çuvalının bana hakaret yada iftira atabilmesi için aynı kıdem aynı seviyede olmamız gerekiyor sen aciz bir çocuksun fishing i ben paylaştım credi ile satın alıp kendi paketine koymuşsun yaptığın çalışmalardan ne kadar boktan bi developer olduğunda gözüküyor kanıtlarını iletirsen değerlendirirz dolandırıcımıyım değil miyim iftiralarını kanıtlar ile sun
Lan ben senden niye alayım // // iftiracı oe senin kadar ramazan ayında ifitra atan bir // ilk defa görüyorum noldu çekemiyorsunuz kendinin kaçtane dolandırıcı formu var //

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
formların hepsini sonuçlanmış ve haklı çıktığım konular gidip kontrol edebilirsin çok istiyorsan

DF
Lan ben senden niye alayım lan köpek iftiracı oe senin kadar ramazan ayında ifitra atan bir kahpe ilk defa görüyorum noldu çekemiyorsunuz kendinin kaçtane dolandırıcı formu var köpek
Ramazan Ayının mübarek ismini kullanarak mesajında küfür geçiriyorsun Ailene yazık

DF
Olm sen kimsin benim ahlakımla ilgili konuşuyorsun javaa bi kendi forumlarına bak bi benim insanlara adk atan java
yav bi kes millete adk atıyor diyorsun kendine bak. sunucum diyorsun 1425 kisi var 800 aktif bi bakayım su kullanıcılara dedim hepsi bot toplasan 5 arkadasın ve sen varsın :D

DF
Banlanacak Olan kişi Sensin sese gelip konuşamayan eleman gelsen güzelce dicem niye ifitra atıyosunuz diye ama hemen kaçıyosun
eğer çok konuşmak istiyorsan kardeşim girersin suncuya adap'ınla efendi gibi yazarsın konuşulur

DF
Son düzenleme:
eğer çok konuşmak istiyorsan kardeşim girersin suncuya adap'ınla efendi gibi yazarsın konuşulur
İlk daveti ben ettim hocam dün gelseydin konuşurduk niye bu saygısızlıklar niye bu iftiralar nerde bu kanıtlar nerde resom değeri 5-6 resmon ss kanıt iletirsen memnun olurum

DF
İlk daveti ben ettim hocam dün gelseydin konuşurduk niye bu saygısızlıklar niye bu iftiralar nerde bu kanıtlar nerde resom değeri 5-6 resmon ss kanıt iletirsen memnun olurum
5-6 vardır kendi fikrimca yazmışım zeki ol yazdığım mesajları düzgün oku 2 sen davet etmedin ben rastgele girdim sunucuya 3 kendin bir kanıt sunamazken ne bu iftiralar sana sormalı

DF
sen önce düzgün yazma öğren developer bey. 1741514406292.png windows'u etkinleştir.
forumdan ban yemiş Puhahahahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//