Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Son eklediğiniz scriptleri kontrol edebilir misiniz? crash yeme probleminin bir çok sebebi olabiliyor.
kişinin aldığı hatayı söylemen gerek bir hata alınıyor sonuç olarak hatayı söylersen yardımcı olalım.
Ekli dosyayı görüntüle 35621
Bu hata FiveM yada o kişi ile alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü sadece sizde değil bir çok kişi bu hatayı almaktadır .
end,
subMenus = { "giyim:normal", "giyim:maske","giyim:giyin", "giyim:kask", "giyim:canta", "giyim:pantolon", "giyim:ayakkabı"}
radial menu den triggerlaman gerekPeki bir şey daha sorucam mesela F3 menüye bir yere tıklayınca f6menüsünü açmasını istiyorum yada bir komut çalıştırmasını istiyorum o nu nasıl yapabilirim.
Mesela giyim menüsü böyle bişeyler çalıştırıyor.
Kod:end, subMenus = { "giyim:normal", "giyim:maske","giyim:giyin", "giyim:kask", "giyim:canta", "giyim:pantolon", "giyim:ayakkabı"}
es_extended ın hud unu kullanabilirsin es_extended > config.lua > Config.EnableHudlildopeee normalde bir hud scriptini komple içindekileri silip sadece meslek yazan kısmı bıraktım sanırım ondan oldu elinde hiç script varmı ekranda meslek belirmesi için
trew_hud_ui var fakat client optimizasyon çekmessen fazlasıyla ms yer.lildopeee normalde bir hud scriptini komple içindekileri silip sadece meslek yazan kısmı bıraktım sanırım ondan oldu elinde hiç script varmı ekranda meslek belirmesi için
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!