Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bben localhosttan paketimi test ediyordum fakat gtanın kendi aracı olmasına rağmen drafter bulunmamakta? Sebebi neden olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
server.cfg den oyun buildini değiştirebilirsin (örneğin server.cfg'ye "set sv_enforceGameBuild 2545" yazarak 1.58 deki güncellemeye kadar olan araçları serverına ekleyebilirsin) ya da elle add on olarak teker teker ekleyebilirsin
server.cfg den oyun buildini değiştirebilirsin (örneğin server.cfg'ye "set sv_enforceGameBuild 2545" yazarak 1.58 deki güncellemeye kadar olan araçları serverına ekleyebilirsin) ya da elle add on olarak teker teker ekleyebilirsin
2545 Sürümünün sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum. Kaldı ki sadece düşüncem yetmez, bu sürümde calico ya da jester4 ( yeni supra ) gibi araçlar çıkartılamıyor. 2372'ydi sanırım, o sürüme çekmesi daha iyi olabilir.
2545 Sürümünün sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum. Kaldı ki sadece düşüncem yetmez, bu sürümde calico ya da jester4 ( yeni supra ) gibi araçlar çıkartılamıyor. 2372'ydi sanırım, o sürüme çekmesi daha iyi olabilir.
jester4 yeni model supra mk4 suprayı arıyorsan o jester3 ayrıca ben kullanıyorum bende bi sıkıntı yok şimdi de denedim bi sıkıntı yok sende bi problem olabilir