Kartelxd Üye FT Kullanıcı Katılım 1 yıl 7 ay 14 gün Mesajlar 48 Discord Kartelxd 29 Ağu 2023 #1 merhabalar tgiann dorlock kullanıyorum kordinatları vs vs ayarlıyorum ama ne yazıkki kapıya kilit gelmiyor gelsede açılmıyor yardım edebilirmisiniz
merhabalar tgiann dorlock kullanıyorum kordinatları vs vs ayarlıyorum ama ne yazıkki kapıya kilit gelmiyor gelsede açılmıyor yardım edebilirmisiniz
Marius FİVEMTÜRK · CodeHub Moderatör Katılım 4 yıl 4 ay 15 gün Mesajlar 993 Discord https://discord.gg/codehubb 29 Ağu 2023 #2 Konu tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır.
piratesrainbow Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 7 ay 23 gün Mesajlar 224 Web sitesi sakasatr.com Discord PiratesRainbow#3575 2 Eyl 2023 #4 Kartelxd' Alıntı: merhabalar tgiann dorlock kullanıyorum kordinatları vs vs ayarlıyorum ama ne yazıkki kapıya kilit gelmiyor gelsede açılmıyor yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... başkan çözüme kavuşmadıysa dc üzerinden konuşalım isterseniz
Kartelxd' Alıntı: merhabalar tgiann dorlock kullanıyorum kordinatları vs vs ayarlıyorum ama ne yazıkki kapıya kilit gelmiyor gelsede açılmıyor yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... başkan çözüme kavuşmadıysa dc üzerinden konuşalım isterseniz
Kartelxd Üye FT Kullanıcı Katılım 1 yıl 7 ay 14 gün Mesajlar 48 Discord Kartelxd 10 Eyl 2023 #5 PiratesRainbow' Alıntı: başkan çözüme kavuşmadıysa dc üzerinden konuşalım isterseniz Genişletmek için tıkla ... hayla aramaktayım + discord arkadaşlık isteği yolladım
PiratesRainbow' Alıntı: başkan çözüme kavuşmadıysa dc üzerinden konuşalım isterseniz Genişletmek için tıkla ... hayla aramaktayım + discord arkadaşlık isteği yolladım
Kartelxd Üye FT Kullanıcı Katılım 1 yıl 7 ay 14 gün Mesajlar 48 Discord Kartelxd 11 Eki 2023 #6 +up arıyorum
Kartelxd Üye FT Kullanıcı Katılım 1 yıl 7 ay 14 gün Mesajlar 48 Discord Kartelxd 12 Ocak 2024 #7 +up bakacak yokmu
Aspect Smooth seas do not make good sailors FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 3 ay 15 gün Mesajlar 1,391 Discord Aspect#5130 12 Ocak 2024 #9 scriptin içindeki .lua içeren herseyi sil
O Oxgt Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 2 gün Mesajlar 4 12 Ocak 2024 #10 html içindeki js uzantılı dosyanın içerisindeki 40. satırdan 67. satıra kadar sil sorunun düzelmez ise css dosyasını kaldır
html içindeki js uzantılı dosyanın içerisindeki 40. satırdan 67. satıra kadar sil sorunun düzelmez ise css dosyasını kaldır