Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
MySQL.Async.fetchAll("SELECT * FROM users WHERE number LIKE @search LIMIT 30", {
MySQL.Async.fetchAll("SELECT * FROM users WHERE phone_number LIKE @search LIMIT 30", {
bir kaçı yoktu ekledim tekrar deniyeceğimbu satırların hespsi users tablosunda var değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 60846
Ayarları yaptım fakat görüntü şu şekilde araç bilgileride çıkıyor fakat kişi bilgileri çıkmıyor Ekli dosyayı görüntüle 60847
console.log(JSON.stringify(userData))
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
123. satırın altına şunu ekle sonra f8 log'una bak neler eksik
JavaScript:console.log(JSON.stringify(userData))
ekstra olarak github'daki son sürümü kullandığından emin ol
eski sürüm esx kullanıyorsun yenisinde bank iminde bir satır yok users tablosunda, kodu eski sürüm esx'e göre güncellemeniz lazımEkli dosyayı görüntüle 60849
f8de devamı göremediğim için sadece bu kısım var ve en güncel sürümü kurulu
verdiğiniz koduda söylediğiniz yere yapıştırdım ancak üstteki resimdekiler vardı sadece
gösterdiğiniz methodları denedim fakat olmadı muhtemelen dediğiniz gibi benim esx sürümüm eski güncellediğimdede scriptler hata veriyor ilginiz için teşekkürlereski sürüm esx kullanıyorsun yenisinde bank iminde bir satır yok users tablosunda, kodu eski sürüm esx'e göre güncellemeniz lazım
Ekli dosyayı görüntüle 60850
resme göre yaparsan düzelir büyük ihtimal
neden bu kadar gerginsin kiEkli dosyayı görüntüle 60733
Bazı çakallar satmaya çalışıyormuş bende 3 günde kodladığım tableti paylaşayım dedim.
Bir şeyi çalıp satmaya çalışacağınıza kendiniz bir şeyler başarıp satın sonra benim gibi insanlara muhtaç kalmayın! Ben her zaman her daim farklı scriptler geliştirip bunun üzerinden para kazanabilecek biriyim ama siz çalanlar ne yazık ki ben ve benim gibilere muhtaç kalmaya devam edeceksiniz!
Gerekenler
Github Linki:
- fivem-mysql-async
- es_extended
- esx_vehicleshop
- esx_society
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tanıtım videosu:
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!