JavaJs
discord.gg/javajs - Fivem ile alakalı herşey
VIP Plus
Sunucu Sahibi
Designer
Developer
VIP Üye
FT Kullanıcı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
farkında mısın bilmiyorum ama şuan insanların seni tanıma nedeni yaptığın dolandırıcılıktannoname sin olum ne anlatıyon git unturnet oyna sen döl israfı zorbalık yaptığını felan mi sanıyon bide ucube eğlendiriyorsun beni sadece
Bu konudaki herşey anlatıyor zatenkimi dolandırmışım kanıtları birlikte atmazsan se boş döl olduğunu anlarız bekliyorum
komut eklemedi sadece türkçeleştirdiBu konudaki herşey anlatıyor zateninsanlara bilgin hakkında yalan söyleyip bir şeyler satman'da dolandırıcılık. Veya sattığın o fivem botu'muydu neydi onun zaten free versiyonu github'da var. Bir kaç komut ekleyip satıyorsun. Neyse tartışmicam seninle. Hayatında başarılar.
^^?? Trojen mi dolandırıcı? asla inanmam zamanında kendi sunucum için trojenin v5 paketini aldım asla sorun yaşamadım 1 adet sorun çıktı onuda söylediğim gibi hemen gelip düzeltti ve bir kaç kez kendisiyle script takasları yaptım asla bir yanlışını görmedim paketleri sağlam yaptığı işin hakkını fazlasıyla kazanan nadir developerlerden bir tanesi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!