Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Başarılı Sıkıntı Yaşamıyoruz.Ben KhantoX yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım sorunsuz disc paketi sizlere sunuyorum.
Paketi satın alan kişiler güncellemelerden ve fix'lerden yararlanabilecek.
Pakette topluca girildi sunucu üzerinde test edildi fps optimizasyonu mükemmel resmon değerlerinide fotoğrafta vericeğim.
Bütün sorularınızı Discord üzerinden sorabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 33805
RESMON DEĞERLERİ (Local host olduğu için fazla gözüküyor güçlü bir cihazda test sonucunda 2.53 olarak gözükmüştür)=Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.BUGSUZ VE TESPİT EDİLEN DİSC-İNVENTORYHUD ÖNİZLENİM =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
OYUNA İLK GİRİŞTEKİ KAYIT BÖLÜMÜ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.MOTEL SİSTEMİ (6 MOTEL/290 OTEL ODASI) =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.TELEFON SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
YENİ KARAKOL =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
POLİS ARAÇLARI =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
POLİS MARKETİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ARAÇ HIZ GÖSTERGESİ VE KEMER =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
GYM VE YETENEK SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BERBER DÜKKANI =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.KIYAFETCİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.GALERİ SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
GARAJ SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.F3 MENU =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
F3 MENU POLİCE = GÜN İÇERİSİNDE VİDEO GELECEK
F3 MENU AMBULANCE = GÜN İÇERİSİNDE VİDEO GELECEK
F3 MENU MEKANİK =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.KIYAFET MENÜSÜ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.EMOTE MENÜSÜ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.TREN SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.SADECE İÇKİ SATAN MARKETLER =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İTEMLİ BANDANA VE ŞAPKACI DÜKKANI =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.PLAKA SÖKME TAKMA =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TELEVİZYON SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MİNİGAME'lİ MERMİ TAKMA =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
GELİŞMİŞ OUTWAL ALERT SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.Modlu Kıyafet ve Saç Stilleri (Erkek - Kız)
KARPUZ TOPLAMA =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.ÜZÜM TOPLAMA =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
METH SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.KOKAİN SİSTEMİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
YOLDAKİ NPC'YE UYUŞTURUCU SATMA =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
KÖŞETUT SCRİPTİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PARÇALARI TEK TEK SÖKÜP TAKACAĞINIZ ARAÇ PARÇALAMA =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.GELİŞMİŞ DO VE ME (CHET'TE GÖZÜKÜR) =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BALIK TUTMA SCRİPTİ =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İŞKUR GÖRÜNÜM =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
YAPAY GANG SİSTEMİ = VİDEO GELECEK
---BÜTÜN CLUB'LAR VE SOSYAL RP MEKANLARI PAKET'TE MEVCUT---
---SOYGUNLARI PAKETİ ALACAK KİŞİYE LİVE AÇARAK GÖSTEREBİLİRİM UPLOADIM'IN DÜŞÜKLÜĞÜNDEN YÜKLEYEMİYORUM---
Ekli dosyayı görüntüle 33821
PAKETİ SATIN ALMAK İÇİN =Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol./ KhantoX#0001
Ekli dosyayı görüntüle 33823
PAKET BETA'DADIR SIKINTI ÇIKTIĞI GİBİ ÇÖZÜYORUZ ARKADAŞLAR.
FİYAT VE BİLGİLENDİRME İÇİN İLETİŞİM
PAKETİN YAPIMINDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN @Vusca'ya teşekkürlerimi sunuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 33822
FEELER ROLEPLAY
ARGENT ROLEPLAY
OKYANUS ROLEPLAY
CASABLANCA ROLEPLAY
Via Roleplay
Light'N V Roleplay
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!