Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka bu fotoğraf ne zaman:d? 2020 Kasım ayı yani aradan tam tamına 8 ay geçmiş, 8 ayda insanlar neler neler öğreniyor, ama sen öğrenememişsin herhalde, m3-to-qb gibi birşey yok, ya css'i değiştirsin m3 qbcss dersin yada esx to m3 dersin farklı bir açıklaması olamaz :ddalgınlıma gelmiş yanlıs yazıyorum insanlar nasılda atlıyor xd
Ekli dosyayı görüntüle 56642
asıl komik olan böyle insanların nankörlük yapması.
Ben m3-to-qb diye bişey var demedimki yanlış yazdıgımı belirttim zatenkanka bu fotoğraf ne zaman:d? 2020 Kasım ayı yani aradan tam tamına 8 ay geçmiş, 8 ayda insanlar neler neler öğreniyor, ama sen öğrenememişsin herhalde, m3-to-qb gibi birşey yok, ya css'i değiştirsin m3 qbcss dersin yada esx to m3 dersin farklı bir açıklaması olamaz :d
birşey öğrenip öğrenememen beni alakadar etmez, paket satış konundaki başlıkta ne yazıyorsa ben ona göre bir yorum yaparım. m3-to-qb diye birşey olmadığı için komiğime gitti ve yazmak istedim, yanlış yazman beni alakadar etmez, 8 ay içerisinde birşey öğrenip öğrenememen de beni alakadar etmiyor, yani var olan scriptlerin adını değiştirerek bir yere gelemezsin xdBen m3-to-qb diye bişey var demedimki yanlış yazdıgımı belirttim zaten
ve 8 ayda bişey öğrenememişim keske düzgün yazsaymısım baslıgı yaKIAFJIODSAIFDFJSAD0JFJ09*FDJ09*FD9J0FD90FD
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!