Merhaba FiveM Türk ailesi!
Sunucunuz için ücretsiz ve şık bir web sitesi mi arıyorsunuz? İşte size özel olarak tasarladığım modern ve kullanışlı web sitesi ile karşınızdayım. Bu tasarımı indirip kendi sunucunuza kolayca uyarlayabilir, sunucunuzun profesyonel bir imaja sahip olmasını sağlayabilirsiniz.
Sunucunuz için ücretsiz ve şık bir web sitesi mi arıyorsunuz? İşte size özel olarak tasarladığım modern ve kullanışlı web sitesi ile karşınızdayım. Bu tasarımı indirip kendi sunucunuza kolayca uyarlayabilir, sunucunuzun profesyonel bir imaja sahip olmasını sağlayabilirsiniz.
Neler Sunuyor?
Modern ve Minimalist Tasarım: Ziyaretçilerinizi etkileyen sade ve şık bir görünüm.
Kolay Uyarlanabilirlik: HTML ve CSS dosyalarını düzenleyerek sunucunuza özel hale getirebilirsiniz.
Tamamen Ücretsiz: Projeyi GitHub üzerinden indirip kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.
Kolay Uyarlanabilirlik: HTML ve CSS dosyalarını düzenleyerek sunucunuza özel hale getirebilirsiniz.
Tamamen Ücretsiz: Projeyi GitHub üzerinden indirip kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.
Örnek Görsel
Nasıl İndirip Kullanırım?
- Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Projeyi bilgisayarınıza indirin.
- HTML ve CSS dosyalarını düzenleyerek sunucunuzun bilgilerini ekleyin.
- Bir hosting platformuna yükleyerek sitenizi yayına alın.
Özel Tasarım mı İstiyorsunuz?
Eğer daha profesyonel ve sunucunuza özgü bir tasarım isterseniz, özel web sitesi tasarımı hizmeti de sunuyorum.
Özel tasarımlarda sunduklarım:
- Dinamik Özellikler: Üyelik sistemi, oyuncu istatistikleri, canlı destek gibi özellikler.
- Kendi Stiliniz: Sunucunuza özel renkler, görseller ve tasarımlar.
- Hızlı Teslimat ve Destek: Kısa sürede teslim ve düzenli destek.
Bana ulaşmak için:
Discord Kullanıcı Adım: @casio.dev
Discord Kullanıcı Adım: @casio.dev
Desteklerinizi Bekliyorum!
Beğendiyseniz projeyi GitHub üzerinden yıldızlayabilir veya yorumlarınızı burada paylaşabilirsiniz.
Sorularınız veya talepleriniz için iletişime geçmekten çekinmeyin!
Hemen indir:
Sorularınız veya talepleriniz için iletişime geçmekten çekinmeyin!
Hemen indir:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Canlı Demo:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: