Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Web Panel [ÜCRETSİZ] HexaFiveM Web Panel

Kutay1298

Üye
FT Kullanıcı
Discord
endlessdd
Merhaba Ben Endless,
Uzun zamandır FiveM ile uğraşmıyordum salmıştım denilebilir bir arkadaşım sağolsun tekrar beni FiveM'e başlattı ve bu Web Paneli yazmaya teşvik etti.
Belki ilerleyen zamanlarda güncel sistemlere göre EndlessV5'inde gelebileceğini söylemek isterim.
Neyse, konumuzu dağıtmadan Hexa FiveM'i sizlere tanıtayım.
Öncelikle Hexa FiveM uzun bir Süreliğinde
ÜCRETSİZ olacaktır.
Şuanda sistemin beta olduğunu hatırlatmak ve çıkacak hatalar için sizlerden şimdiden özür dilediğimi belirtmek istiyorum.

Hexa FiveM Hakkında ;
Sunucu sahiplerinin ve yetkililer için kurulmuş olan Hexa FiveM para kazanmaya odaklı değil yardım odaklı kurulan bir platformdur. Sistemimiz bir süre boyunca hiç kimseden hiç bir zaman ücret istemeyecek ve tüm sistem ücretsiz olarak işleyecektir. Bu sistem kısaca açıklanacak olursa evde veya dışarıda farketmeksizin bilgisayar telefon farketmeksizin sunucunuzu web üzerinden yönetebildiğiniz bir sistem olduğu söylenilebilir. Güvenlik sisteminin oldukça güçlü olduğunu sizlere rahatlıkla söyleyebilirim.

Hexa FiveM Özellikleri ;

Oyuncu Yönetimi ( Para İşlemleri, Eşya İşlemleri, Araç Verebilme, İsim Değiştirebilme, CK Atabilme, Sunucudan Atabilme, Teleport Edebilme, Sunucudan Atabilme, Destek Çağırabilme, Banlayabilme vb. )
Araç Yönetimi ( Araç Listesinde Araçları Görüntüleyebilme, Kimin Sahibi Olduğunu Görebilme, Plaka Değiştirebilme )
Blip Yönetimi ( Restart Gerekmeksizin Yeni Blip Ekleme, Düzenleme Ve Silme İşlemleri )
Meslek Yönetimi ( Meslekleri Ve Meslek Rütbelerini Görebilme, Mesleğe Sahip Herkese CK Atabilme )
Sunucu Yönetimi ( Duyuru Gönderme, Sunucu Saati Ayarlama )

Gelişim ve Gelecek Planları ;

Hexa FiveM sürekli olarak geliştirilmeye devam edecek olup, kullanıcı geri bildirimleri doğrultusunda yeni özellikler ve iyileştirmelerle daha da güçlü bir hale gelecektir.

Destek ve İletişim ;

Destek almak veya geri bildirimde bulunmak için bizimle Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Aktif destek ekibimiz en kısa sürede size yardımcı olacaktır.

Neden Hexa FiveM?
Hexa FiveM, kullanım kolaylığı, gelişmiş yetkilendirme yapısı, ve kapsamlı yönetim araçlarıyla sunucunuzu her an her yerden kontrol etmenizi sağlar. Üstelik tüm bu özellikleri tamamen ücretsiz olarak sunar.

Tanıtım Videoları ;

Web Sitesi :

DF
Ekle Reis Kullanalım
Yakın zamanda biraz daha büyük bi güncellemeyle eklemeyi düşünüyorum kankam :D Ama şuanda biraz sistemin test edilmesi lazım bakalım 4 sunucu kullanıyor şuanda bir kaç sunucu daha kullanırsa fix olduğunu görücem yeni özelliklerde eklemeye başlayacağım

DF
Çok başarılı bir sistem olmuş. suncumuzda kullanmayı düşünüyoruz fakat keşke ekip oluşturma sistemide olsaydı. örneğin Vira Family yazdıktan sonra butona bastığımda discord sunucusunda aile başvuru kategorisi altında böyle bir kanal açıp otomatik bir embed mesaj vesaire gönderse güzel olabilir.

*Düzeltme: yani discorda entegre edebilirsiniz. discorddaki yetkilileri site üzerinden görüntüleyebilelim ve direkt Discord ile giriş yapma gibi birşey yapabilirseniz de çok iyi olabilir.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//