Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dansların çoğunluğu ücretsiz forumlarımda göz gezdirirsen orda da belirtiyorum 300 adet animasyon varsa 20 adet bana ait ve sadece onlar için ücret alıyorum gidip diğer forumlarıma da bakabilirsin ve dikkatli şekilde de okuyabilirsin iyi günler kanksve kanka yani satanlara laf ediyorsun ama discordun'da free animasyonları satıyorsun
fixleyip paylaşmıştım kim ne olduğunu iyi biliyor fazla söze gerek yokEn son 6 ay önce satılıyordu paket.busranur 'un dediği doğrudur. Gövde ve saç kısmında 128. slottan sonrası bozuk maalesef ki zaten çoook eski
![]()
animasyon menüne laf etmedim zaten ekstra olarak sattığın şeylerin hepsi ücretsizdansların çoğunluğu ücretsiz forumlarımda göz gezdirirsen orda da belirtiyorum 300 adet animasyon varsa 20 adet bana ait ve sadece onlar için ücret alıyorum gidip diğer forumlarıma da bakabilirsin ve dikkatli şekilde de okuyabilirsin iyi günler kanks
aynen fiyat bilgisi vermişim değil mi xcoweıgvrfeg boost basanlara verilmiyor kanka satılıyor onun için fiyat bilgisi vermeyip ticket açın diyorum sonra da satıyorum diğer scriptlere gelecek olursak düzenlemediğim scriptler harici ücret almıyorum sizin yaptığınızı yapmıyorum high phone forumdan alıp discord da dolarla satayım çok komiksiniz daha fazla açıklama yapmak istemiyorum istediğinizi diyip burda da yazabilirsiniz hoşuma gider bıdwefgvbıferwgerEkli dosyayı görüntüle 80142Ekli dosyayı görüntüle 80143
satmaya çalıştığın pedler KQWKEQKŞLEŞLKQWKŞLQEWKŞLWQŞLKEQW
türkçe öldüaynen fiyat bilgisi vermişim değil mi xcoweıgvrfeg boost basanlara verilmiyor kanka satılıyor onun için fiyat bilgisi vermeyip ticket açın diyorum sonra da satıyorum diğer scriptlere gelecek olursak düzenlemediğim scriptler harici ücret almıyorum sizin yaptığınızı yapmıyorum high phone forumdan alıp discord da dolarla satayım çok komiksiniz daha fazla açıklama yapmak istemiyorum istediğinizi diyip burda da yazabilirsiniz hoşuma gider bıdwefgvbıferwger![]()
dostum burada olanı söylüyorum önceki konularıma bakmadan discord sunucumda neyi nasıl verdiğimi bilmeden burada gelip bilip bilmeden konuşuyorsun benim sadece sana demek istediğim şey şu bir konu varsa önce okuyup öğrenip ondan sonra burada eleştirirsin veya gelir yaptığım şeyi gömersin onun için tekrar söylüyorum madem bir konuyu eleştireceksin önce doğrusunu öğren sonra eleştirAmacım konuyu baltalamak değil ama kendisiyle çelişiyor arkadaş maalesef.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!