Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rica ederim+ Paketle alakalı fotoğraflar eklendi thx toberkbora
Dostum ilk önce selamlar rox rp paketi olduğu doğrudur ama sc'leri isimlerini ben değiştirmedim bu konuyu açarkende dedim bir DOSTUM ile yaptığımı,istersen kendin rox rp paketini kurup test edebilirsin ne kadar fazla sıkıntısı olduğunu ben ve dostum olarak bunları fixlemeye çalıştık sonra yolları ayırınca paylaşmak istedim eğer şikayetçi isen fivemtürk yetkililerine şikayetini söylersin yardımcı olurlarrox isimli scriptleri vulture diye değiştirerek atmak iyiymiş bu konu zaten açıldı benden kaçmaz :/
KONU LİNKİ
Ekli dosyayı görüntüle 53479
Hatta konunun altına mesaj yazmışsınız
benim ne şikayetim olacak benim sitem mi yetkililer görsün kararını versin diye yazdımDostum ilk önce selamlar rox rp paketi olduğu doğrudur ama sc'leri isimlerini ben değiştirmedim bu konuyu açarkende dedim bir DOSTUM ile yaptığımı,istersen kendin rox rp paketini kurup test edebilirsin ne kadar fazla sıkıntısı olduğunu ben ve dostum olarak bunları fixlemeye çalıştık sonra yolları ayırınca paylaşmak istedim eğer şikayetçi isen fivemtürk yetkililerine şikayetini söylersin yardımcı olurlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!