tgemre ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 6 ay 6 gün Mesajlar 2,765 Discord tgemre#6161 2 May 2021 #42 Recep1' Alıntı: +rep Genişletmek için tıkla ... RealEmo' Alıntı: kral ya Genişletmek için tıkla ... WonderFist1' Alıntı: +rep Yaktın Burayı tgemre Genişletmek için tıkla ... jayvilliar' Alıntı: Iloveyou so much bro this is packaged good for starting new base Genişletmek için tıkla ... Pylox' Alıntı: +rep Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
Recep1' Alıntı: +rep Genişletmek için tıkla ... RealEmo' Alıntı: kral ya Genişletmek için tıkla ... WonderFist1' Alıntı: +rep Yaktın Burayı tgemre Genişletmek için tıkla ... jayvilliar' Alıntı: Iloveyou so much bro this is packaged good for starting new base Genişletmek için tıkla ... Pylox' Alıntı: +rep Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
TrinTolass Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 11 ay 10 gün Mesajlar 39 2 May 2021 #43 Umarım artık heryerde M3 görmeyiz Yararlı paylaşım
Oph3Z Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 3 ay 1 gün Mesajlar 815 Web sitesi codereal.tebex.io Discord discord.gg/codereal 2 May 2021 #44 +rep, eline sağlık
Valentine Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 5 ay 29 gün Mesajlar 312 Discord Valentine#7931 2 May 2021 #45 İtem vermede sorun yaşıyorum item nasıl vereceğim ?
WonderFist1 Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 12 gün Mesajlar 516 2 May 2021 #46 silaha eklenti taktıktan sonra bunu nasıl çıkartıcaz?. Çünkü eski qb de silaha sağ klik yapınca eklentiler geliyordu
silaha eklenti taktıktan sonra bunu nasıl çıkartıcaz?. Çünkü eski qb de silaha sağ klik yapınca eklentiler geliyordu
Lone ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 29 gün Mesajlar 98 Web sitesi discord.gg Discord Lone#1879 2 May 2021 #47 almez' Alıntı: +rep Genişletmek için tıkla ... +80 yolu var Onurcum
jhonysins1 Üye Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 10 ay 6 gün Mesajlar 533 2 May 2021 #48 Not: Artık item kontrolü için getInventoryItem(item).count yerine getQuantity(item) kullanmanız gerekmekte. anlamadım ne yaparken değişcez
Not: Artık item kontrolü için getInventoryItem(item).count yerine getQuantity(item) kullanmanız gerekmekte. anlamadım ne yaparken değişcez
SFX Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 1 ay 4 gün Mesajlar 271 Discord !SFX#1881 2 May 2021 #49 envanterde item olup olmadığını kontrol ettirmek için kullanacağın kod yani GetInventoryItem(item).count olan kısımları GetQuantity(item) ile değiştirmen gerekicek
envanterde item olup olmadığını kontrol ettirmek için kullanacağın kod yani GetInventoryItem(item).count olan kısımları GetQuantity(item) ile değiştirmen gerekicek
tgemre ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 6 ay 6 gün Mesajlar 2,765 Discord tgemre#6161 2 May 2021 #50 WonderFist1' Alıntı: silaha eklenti taktıktan sonra bunu nasıl çıkartıcaz?. Çünkü eski qb de silaha sağ klik yapınca eklentiler geliyordu Genişletmek için tıkla ... Eklenti menüsünde sebebini anlamadığımız bir şekilde crash sorunu çıkıyordu şimdilik devre dışı fixleyebilirsek linki güncelleyeceğim.
WonderFist1' Alıntı: silaha eklenti taktıktan sonra bunu nasıl çıkartıcaz?. Çünkü eski qb de silaha sağ klik yapınca eklentiler geliyordu Genişletmek için tıkla ... Eklenti menüsünde sebebini anlamadığımız bir şekilde crash sorunu çıkıyordu şimdilik devre dışı fixleyebilirsek linki güncelleyeceğim.
tgemre ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 6 ay 6 gün Mesajlar 2,765 Discord tgemre#6161 2 May 2021 #51 TrinTolass' Alıntı: Umarım artık heryerde M3 görmeyiz Yararlı paylaşım Genişletmek için tıkla ... Oph3Z' Alıntı: +rep, eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekürler.
TrinTolass' Alıntı: Umarım artık heryerde M3 görmeyiz Yararlı paylaşım Genişletmek için tıkla ... Oph3Z' Alıntı: +rep, eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekürler.
tgemre ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 6 ay 6 gün Mesajlar 2,765 Discord tgemre#6161 2 May 2021 #52 jhonysins1' Alıntı: Not: Artık item kontrolü için getInventoryItem(item).count yerine getQuantity(item) kullanmanız gerekmekte. anlamadım ne yaparken değişcez Genişletmek için tıkla ... xPlayer.getInventoryItem('item').count yerine xPlayer.getQuantity('item') kullanmalısın.
jhonysins1' Alıntı: Not: Artık item kontrolü için getInventoryItem(item).count yerine getQuantity(item) kullanmanız gerekmekte. anlamadım ne yaparken değişcez Genişletmek için tıkla ... xPlayer.getInventoryItem('item').count yerine xPlayer.getQuantity('item') kullanmalısın.
WonderFist1 Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 12 gün Mesajlar 516 2 May 2021 #53 Ha ok. peki eklentiyi nasıl çıkartarız?
WonderFist1 Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 12 gün Mesajlar 516 2 May 2021 #54 yada eklenti kullanmayız şimdilik. asıl olan ben şeyi becermedim. mesela ben depoya entegre edicem. bu qbnin depoları configi nerde?
yada eklenti kullanmayız şimdilik. asıl olan ben şeyi becermedim. mesela ben depoya entegre edicem. bu qbnin depoları configi nerde?
M modifz Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 11 ay 17 gün Mesajlar 22 2 May 2021 #56 bruuuuh eklenti kısmı crash veriyormuş what ? ekleyemediysen yardımcı olurum dostum
ADEZTR Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 3 ay 14 gün Mesajlar 2,416 2 May 2021 #57 northway' Alıntı: çöppp Genişletmek için tıkla ... adam ajwdıawdwmaw
tgemre ????????? FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 6 ay 6 gün Mesajlar 2,765 Discord tgemre#6161 2 May 2021 #58 modifz' Alıntı: bruuuuh eklenti kısmı crash veriyormuş what ? ekleyemediysen yardımcı olurum dostum Genişletmek için tıkla ... Envanteri kontrol edebilirsin içinde eklentiler var sadece butonu kaldırdım butonu geri ekleyip deneyebilirsin
modifz' Alıntı: bruuuuh eklenti kısmı crash veriyormuş what ? ekleyemediysen yardımcı olurum dostum Genişletmek için tıkla ... Envanteri kontrol edebilirsin içinde eklentiler var sadece butonu kaldırdım butonu geri ekleyip deneyebilirsin
SFX Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 1 ay 4 gün Mesajlar 271 Discord !SFX#1881 2 May 2021 #60 krystall1' Alıntı: kanka log çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... webhook'u girdiğinden eminmisin? Son düzenleme: 2 May 2021