C cancevis Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 10 ay 17 gün Mesajlar 6 6 May 2022 #41 içinden virüs çıktı vds kapandı bu sorunu nasıl çözeceksin arkadaş ????
C cancevis Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 10 ay 17 gün Mesajlar 6 6 May 2022 #42 durumu dc den iletmek istedim ama engellediniz beni
TorPak Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 8 ay 16 gün Mesajlar 599 Web sitesi nexusdev.online Discord torpak. 6 May 2022 #43 cancevis' Alıntı: içinden virüs çıktı vds kapandı bu sorunu nasıl çözeceksin arkadaş ???? Genişletmek için tıkla ... ben zamanında kullandım, kullanan arkadaşlar var, ama hiçbirimiz sorun yaşamadık
cancevis' Alıntı: içinden virüs çıktı vds kapandı bu sorunu nasıl çözeceksin arkadaş ???? Genişletmek için tıkla ... ben zamanında kullandım, kullanan arkadaşlar var, ama hiçbirimiz sorun yaşamadık
Oph3Z Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 2 ay 30 gün Mesajlar 815 Web sitesi codereal.tebex.io Discord discord.gg/codereal 7 May 2022 #44 cancevis' Alıntı: durumu dc den iletmek istedim ama engellediniz beni Genişletmek için tıkla ... 1. kimseyi engellemedim 2. virus falan yok 'arkadaş'
cancevis' Alıntı: durumu dc den iletmek istedim ama engellediniz beni Genişletmek için tıkla ... 1. kimseyi engellemedim 2. virus falan yok 'arkadaş'
Oph3Z Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 2 ay 30 gün Mesajlar 815 Web sitesi codereal.tebex.io Discord discord.gg/codereal 18 Haz 2022 #47 Yihz' Alıntı: +rep Teşekkürler dostum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Son düzenleme: 10 Mar 2023
Oward Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 6 ay 1 gün Mesajlar 35 Discord Arda Çelik#0007 6 Şub 2023 #48 Kral envanterde yere item bırakınca yere gelmiyor kontrol ettim ona göre hareket edin.
Oward Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 6 ay 1 gün Mesajlar 35 Discord Arda Çelik#0007 8 Mar 2023 #50 reyder' Alıntı: Key hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... İmza kısmındaki linkten yaz
Nightfall Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 3 ay 1 gün Mesajlar 5 7 Nis 2023 #51 Merhaba, Farkındayım ESX artık eskidi fakat bi arkadaşım için bunu yazmak istedim Sorun yaşayan var mı pakette? Hâla kullanılabilir mi?
Merhaba, Farkındayım ESX artık eskidi fakat bi arkadaşım için bunu yazmak istedim Sorun yaşayan var mı pakette? Hâla kullanılabilir mi?
Nightfall Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 3 ay 1 gün Mesajlar 5 7 Nis 2023 #52 Birde QB Temel çıkarmayı düşünüyor musunuz?
Oph3Z Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 2 ay 30 gün Mesajlar 815 Web sitesi codereal.tebex.io Discord discord.gg/codereal 8 Nis 2023 #53 Nightfall' Alıntı: Merhaba, Farkındayım ESX artık eskidi fakat bi arkadaşım için bunu yazmak istedim Sorun yaşayan var mı pakette? Hâla kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla ... pakette herhangi bir sorun yok. En azından kullanan çok kişi var ve sıkıntı yaşayan olmadı.
Nightfall' Alıntı: Merhaba, Farkındayım ESX artık eskidi fakat bi arkadaşım için bunu yazmak istedim Sorun yaşayan var mı pakette? Hâla kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla ... pakette herhangi bir sorun yok. En azından kullanan çok kişi var ve sıkıntı yaşayan olmadı.
Oph3Z Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 2 ay 30 gün Mesajlar 815 Web sitesi codereal.tebex.io Discord discord.gg/codereal 8 Nis 2023 #54 Nightfall' Alıntı: Birde QB Temel çıkarmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Evet banada lazım o yüzden yakın bir sürede çıkartıcağım.
Nightfall' Alıntı: Birde QB Temel çıkarmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Evet banada lazım o yüzden yakın bir sürede çıkartıcağım.
Nightfall Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 3 ay 1 gün Mesajlar 5 8 Nis 2023 #55 Oph3Z' Alıntı: Evet banada lazım o yüzden yakın bir sürede çıkartıcağım. Genişletmek için tıkla ... Beklemedeyiz hocam
Oph3Z' Alıntı: Evet banada lazım o yüzden yakın bir sürede çıkartıcağım. Genişletmek için tıkla ... Beklemedeyiz hocam