Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 gün önce kral launcherinizi ben yapiyim eğvle diye ağlıyodun moruk sizide postalayınca karşımıza düşmanımız gibi çıkıyosunuz ayıp Ekli dosyayı görüntüle 4044
evet yapayım dedim gerçekten parasız* verceğimi falan mı düşündün. ayriyetten ben bu konuyu 1 arkadaş ile daha paylaştım ayrıntılı şekilde herkes herkesin ne olduğunu biliyor. o zamanlar client için çok samimiydin neyse.
2 gün önce kral launcherinizi ben yapiyim eğvle diye ağlıyodun moruk sizide postalayınca karşımıza düşmanımız gibi çıkıyosunuz ayıp Ekli dosyayı görüntüle 4044
hocam ben bunu indirdim fakat işin içinden çıkamadım ilk defa fiveM de sunucu açacağım sunucu dosyaları, map bilipi vs nerde göremedim? yardımcı olacak var mı ?
hocam ben bunu indirdim fakat işin içinden çıkamadım ilk defa fiveM de sunucu açacağım sunucu dosyaları, map bilipi vs nerde göremedim? yardımcı olacak var mı ?