Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket satışı 21.02.2021 tarihinde sona erecektir. Paketin yayılıp allak bullak olmaması için satışı kısa tutuyorum önceki satışta yaptığım gibi. Paket satışı bitecek satılan müşterilere güncellemeler devam edecektir.
Kaçırmamak için hala güncel satış devam etmektedir ^^
Merhaba Yaklaşık 3 Gün Önce Aldık 2Sunucumda Kullanıyoruz xxx Community den alıp tonlarca para vericeğinize gelip büşradan alırsınız Hem Hertürlü Desteği sunar hemde sürekli güncelleme getirir
Gayet başarılı bir paket ve hizmet sunuluyor. Sunucuma sağladığınız kalite ve desteğiniz için ben ve S+ Roleplay teşekkürler diler ve başarılarınızın devamını diler. <3
Güzel yorumlar için müşterilerime çok teşekkür ediyorum. Satış devam ediyor 2021'in en çok kıyafeti ve en güncel görülmeyen kıyafetini barındıran paketi almak için geç kalmayın.
Kadın kıyafetlerini oyuncularınız çoook sevecek. ????