Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım vMenu Sorunu

Fransua

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
meettomy.site
Selamlar iyi forumlar.
Sunucumda vMenu kullanıyorum ama yakın zamanda vMenudeki tüm özellikler aktif oldu ve ne kadar yenilesemde, içinde yetkileri kısıtlasamda vMenu startını verince userler dahil herkes silah çekme, ışınlanma vb. şeyleri kullanabiliyor. Sorun hakkında bilgisi olan varsa çok güzel olur.​

DF
Kod:
setr vmenu_use_permissions false
ise
Kod:
setr vmenu_use_permissions true
yap. False olduğunda default permission.cfg kullandığından herkes tüm menülere erişebilir.

DF
mevcut durumu true zaten :/
Eğer permission.cfg, server.cfg'nin olduğu yerdeyse ve server.cfg'ye exec permission.cfg eklemediyseniz yetkileri ne kadar değiştirirseniz değiştirin vMenü içerisindeki default permission.cfg'yi kullanacaktır.

DF
aynı problem bendede vardı, bir scriptden kaynaklıydı hatırlamıyorum adını, hangi script olduğunu tek tek stop verip dene istersen.

DF
stop verdiğinde vMenu konsoldan restart atıp mı denemek lazım yoksa sorunu yaratan script stoplanınca vMenu normale kendi dönüyor mu ?

SCRİPTLERE STOP Vermen yeterli 10'ar 10'ar scriptlere stop ver sorun düzeleceğini umut ediyorum, bendede aynı şekilde vardı.

ve exec permissions.cfg en başa almayı denermisin, ayarlamayı ilk başta yapsın.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//