Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Canım kankam biz kitlemizi saldırı ordusu olarak kullanmadığımız için burda yoklar saldırı ordusu olarak kullansaydık senin tarafındakiler gibi olurduwhoopu savunan elemanların hepsi de whoopun yetkili kadrosu arkadaşlar, sizi haklı çıkaran başka bir kişi yok mu ?![]()
Bunu benim dediğime eminmisin Canım mblem ağız O*ospuluğu yapma bence hadi git yat uğraşma bu kadar kafanı yakarsın sonra gerek yok bu kadar çabaya.Surp ve sen rainbow oynarken demiştiniz ben 15 yaşındayım diyeYalancı p*ç
Kanka yani beraber çalıştık çoluk çocuksun tatlımNeyse daha fazla uzatmanın bir manası yok kankacım bu uzarsa bir asır daha uzar o yüzden bu kadar tartışmaya gerek yok hadi görüşürüz
Bunu benim dediğime eminmisin Canım mblem ağız O*ospuluğu yapma bence hadi git yat uğraşma bu kadar kafanı yakarsın sonra gerek yok bu kadar çabaya.
Kanka çalıştıkmı dedin sen ,sen değil biz çalıştık a*ına k*yayım yok onu yap yok bunu yap iflahımız kuruyo sana yardım edicez diye senin yaptığın tek şey acılı çiğ köfte yemek ve mikrafonun dibine yaklaşıp nektariyi şaplata şaplata yemek kankaKanka yani beraber çalıştık çoluk çocuksun tatlımSende konuyu sal seni alakadar eden bişey yok boş yere yoruyorsun kendini çiğköfte yemeye devam et 200gram çiğköfte
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!