Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
merhabalar biz yeni bir sunucu açmanın eşiğindeyiz sizide yanımızda göremek isteriz ekip halinde dc ismim:Quaster bana burdan ulaşabilirsiniz ya da dc kanalımıza gelip bakabilirsinizArkadaşlar merhaba
Yayıncı ekibi olarak bir güzel sunucu arıyoruz. Kaliteli roller çevirilen fail rp'nin dönmediği trollün fazla olmadığı sunucular.
Çete olmak istiyoruz ekipçe, Yardımcı olabilicek ve sunucu önerebilecek varsa seviniriz.
Yayın Linki :
Beta Community Sunucu TanıtımıArkadaşlar merhaba
Yayıncı ekibi olarak bir güzel sunucu arıyoruz. Kaliteli roller çevirilen fail rp'nin dönmediği trollün fazla olmadığı sunucular.
Çete olmak istiyoruz ekipçe, Yardımcı olabilicek ve sunucu önerebilecek varsa seviniriz.
Yayın Linki :
Arkadaşlar merhaba
Yayın Linki :
Merhaba Dostum 31.05 Tarihinde yeni Bir Projeyi İlerletmeye Başladık Ve Ekip Arayışımız Var Ekibinle Birlikte Senide Bekleriz.yeni açılacak olan bir sunucu arıyorum (hard rp tercihim) varsa 3 4 kişi gelebiliriz.
Suncumun linkini bırakıyorum bir sürü çete var balllaslar ve dahası hangi türde rol yapıcam derseniz ona göre ayarlarız suncumuzu tercih ederseniz linki bırakıyorumArkadaşlar merhaba
Yayın Linki :
Sunucu ÖzellikleriArkadaşlar merhaba
Yayın Linki :
Hocam Merhabalar İlk Öncelikle Fivem Sunucumuza Aile Gang Aramaktayız Yeni sunucu kitle olarak şuan 70 kişi hazır fix vaziyette sunucumuzun açılmasını bekliyor herkes sunucu samimiyetimle söylüyorum +16 yaş üstü alınıyor buna zaten şahit olursunuz eger ki konusalım derseniz nexsarp yazarak sizinle iletişime geçmek isterim yüksek yatırım yapılıyor sunucuya haylada alınacak çok ürünler var almaktayız bilginize sohbet ederek daha rahat bir şekilde sizinle konuşabiliriz bence.Arkadaşlar merhaba
Yayın Linki :
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!