Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ellerinize sağlıkEn son güncellemeler:
- esx_inventoryhud entegresi ve motel scripti tamamen bitti,
- esx_inventoryhud hem weight hemde limit desteği var direkt config den rahatça seçebiliyorsunuz,
Şu an disc-inventoryhud a entegreye başladım, bildiğiniz gibi benim scriptimde odaların kendi envanterleri var yani oyunculara bağlı değil, ancak mevcut disc identifier üzerinden çekiyor motelleri, o yüzden direkt kendim eklemeye yapacağım disce. Yine configden rahatça esx veya disc inventoryhud seçebileceksiniz. Her şey olabildiğince kolay ayarlanabilecek olacak kısaca.
Çok az kaldı bu arada scriptin tamamen hazır olup yayınlanmasına.
adam açıkladı zaten bu forumun başlarında okursan bulabilirsin baştanProje güzel ama sorunları mutlak olacaktır.
Benim veritabanım da 800 kişi var motel sahibi ve her gün yenilenerek artıyor. Bu sistem de 800 tane oda map yüklemek demek uzay istasyonu gibi makineye sahip olmak demek =) Harita da gereksiz 800 tane yer. gelsin fps drop.
Ayriyetten oda da ki kasaların bağımsız çalışması da fivem bugundan dolayı başa ciddi bela .
O odalara otur kalk benzeri animasyonlar ile içine girilebilir bu çok rahat bir şey ve eşyalar çalınabilir.
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kucaklama bugu gibi şeylerle içeri girilmesini önlemek için nasıl bir uygulama yaptınız?Bu videoda moteli işleten kişinin menüsü:
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Anladım, benimde bunun gibi bir projem var fakat senin ve benim projedeki tek benzer kısım odaların içine girilebilir olması. Diğer mantık ve sistemlerimiz tamamen farklıonu önlemek için bir şey yapmadım, ama zaten anahtarı olmadan envantere ulaşamaz
Teşekkürker.Projenin Satışa Çıkmasını Heyecan İle Bekliyorum Kolay Gelsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!