Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
40€'unu falan scamlediğimiz yok 1 aylık makine sattınız 1 hafta kullandık makinemı kapatıp verilerimi sildiniz sunucu paketim gitti bende bunun karşılığında bendeki paranı vermiyorum dedim sende üstün resmi şirketini kullanarak paketi çalıp leaklemeye çalışmışın hala konuşuyosun sus bence kanka40€mu scamleyip birde konu açıyosun ya böhöhöyt:
para bir yanada giden dosyalara yazık olmuş, geçmiş olsun40€'unu falan scamlediğimiz yok 1 aylık makine sattınız 1 hafta kullandık makinemı kapatıp verilerimi sildiniz sunucu paketim gitti bende bunun karşılığında bendeki paranı vermiyorum dedim sende üstün resmi şirketini kullanarak paketi çalıp leaklemeye çalışmışın hala konuşuyosun sus bence kanka
2 Aylık Ücretsiz R9 5900X teklif ettiler kabul etmedin.40€'unu falan scamlediğimiz yok 1 aylık makine sattınız 1 hafta kullandık makinemı kapatıp verilerimi sildiniz sunucu paketim gitti bende bunun karşılığında bendeki paranı vermiyorum dedim sende üstün resmi şirketini kullanarak paketi çalıp leaklemeye çalışmışın hala konuşuyosun sus bence kanka
Hesabım zaten blocklu ama açılsada vermicem zaten bu zamana kadar kimsede param kalmamıştır merak etme2 Aylık Ücretsiz R9 5900X teklif ettiler kabul etmedin.
Geliştirmede yardım et dedin yardım edeyim dedin kabul etmedin.
Cure'a spoofer ver dedin verdim yine kabul etmedin.
Yani parayı vermemek için binbir türlü takla attın yine vermedin yok hesabım bloke oldu vs.
1.5 Ay boyunca peşinden koştum yine vermedin. Son çare olarak bu yolu tercih ettim 40€'ya artık ihtiyacım yok dilediğin gibi kullanabilirsin.
Paylaşılmış bi pakete 300€ mu bruhHesabım zaten blocklu ama açılsada vermicem zaten bu zamana kadar kimsede param kalmamıştır merak etme haketmediğin para olduğu için bende canım benim
Paketimi çalmışsın bide sana güvenip geliştirmede yardım mı ettiricem olum çocuk gibisin valla ayrıca spoofer dediğin şey 10€ benim zararım paket silindiğinde 300€'ydu sanırım hala 250€ borcun var ahahah
sus kanka haksızsınız2 Aylık Ücretsiz R9 5900X teklif ettiler kabul etmedin.
Geliştirmede yardım et dedin yardım edeyim dedin kabul etmedin.
Cure'a spoofer ver dedin verdim yine kabul etmedin.
Yani parayı vermemek için binbir türlü takla attın yine vermedin yok hesabım bloke oldu vs.
1.5 Ay boyunca peşinden koştum yine vermedin. Son çare olarak bu yolu tercih ettim 40€'ya artık ihtiyacım yok dilediğin gibi kullanabilirsin.
Off topicteyiz istediğini söyleyebilirsin, ben insanların dosyalarını sebepsiz paylaşmam 40€'m gasp edildiği için bedelini ödedi diyebiliriz.+ olarak adamların paketini yok öyle yok böyle diyerek çalmışsınız leakliyorsunuz ve para istiyorsunuz komiksiniz gerçekten küfür serbest olsa neler derdim sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!