Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

//

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzücü bir durum geçmiş olsun

DF
son durum: paket kaldırtıldı

DF
geçmiş olsun kral

DF
40€mu scamleyip birde konu açıyosun ya böhöhöyt:

DF
40€mu scamleyip birde konu açıyosun ya böhöhöyt:
40€'unu falan scamlediğimiz yok 1 aylık makine sattınız 1 hafta kullandık makinemı kapatıp verilerimi sildiniz sunucu paketim gitti bende bunun karşılığında bendeki paranı vermiyorum dedim sende üstün resmi şirketini kullanarak paketi çalıp leaklemeye çalışmışın hala konuşuyosun sus bence kanka

DF
40€'unu falan scamlediğimiz yok 1 aylık makine sattınız 1 hafta kullandık makinemı kapatıp verilerimi sildiniz sunucu paketim gitti bende bunun karşılığında bendeki paranı vermiyorum dedim sende üstün resmi şirketini kullanarak paketi çalıp leaklemeye çalışmışın hala konuşuyosun sus bence kanka
para bir yanada giden dosyalara yazık olmuş, geçmiş olsun

DF
2 Aylık Ücretsiz R9 5900X teklif ettiler kabul etmedin.
Geliştirmede yardım et dedin yardım edeyim dedin kabul etmedin.
Cure'a spoofer ver dedin verdim yine kabul etmedin.
Yani parayı vermemek için binbir türlü takla attın yine vermedin yok hesabım bloke oldu vs.

1.5 Ay boyunca peşinden koştum yine vermedin. Son çare olarak bu yolu tercih ettim 40€'ya artık ihtiyacım yok dilediğin gibi kullanabilirsin.

DF
Yani parayı vermemek için binbir türlü takla attın yine vermedin yok hesabım bloke oldu vs.

1.5 Ay boyunca peşinden koştum yine vermedin. Son çare olarak bu yolu tercih ettim 40€'ya artık ihtiyacım yok dilediğin gibi kullanabilirsin.
Hesabım zaten blocklu ama açılsada vermicem zaten bu zamana kadar kimsede param kalmamıştır merak etme
//

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hesabım zaten blocklu ama açılsada vermicem zaten bu zamana kadar kimsede param kalmamıştır merak etme haketmediğin para olduğu için bende canım benim

Paketimi çalmışsın bide sana güvenip geliştirmede yardım mı ettiricem olum çocuk gibisin valla ayrıca spoofer dediğin şey 10€ benim zararım paket silindiğinde 300€'ydu sanırım hala 250€ borcun var ahahah
Paylaşılmış bi pakete 300€ mu bruh

DF

sus kanka haksızsınız

Lunny Lunny adiss0 adiss0 geçmiş olsun agalar yapabileceğim bir şey var mı

DF
sus kanka haksızsınız

Lunny Lunny adiss0 adiss0 geçmiş olsun agalar yapabileceğim bir şey var mı
+ olarak adamların paketini yok öyle yok böyle diyerek çalmışsınız leakliyorsunuz ve para istiyorsunuz komiksiniz gerçekten küfür serbest olsa neler derdim sana

DF
+ olarak adamların paketini yok öyle yok böyle diyerek çalmışsınız leakliyorsunuz ve para istiyorsunuz komiksiniz gerçekten küfür serbest olsa neler derdim sana
Off topicteyiz istediğini söyleyebilirsin, ben insanların dosyalarını sebepsiz paylaşmam 40€'m gasp edildiği için bedelini ödedi diyebiliriz.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//