Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

//

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off topicteyiz istediğini söyleyebilirsin, ben insanların dosyalarını sebepsiz paylaşmam 40€'m gasp edildiği için bedelini ödedi diyebiliriz.
40€ nu şu saatten sonra alamazsın çünkü // bir insansın adamların kaç aylık emeğini paylaşıyorsun

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
40€ nu şu saatten sonra alamazsın çünkü karaktersiz bir insansın adamların kaç aylık emeğini paylaşıyorsun
40€'mun gasp edilmesi ulaşın benim lisans sistemimi satması mantığına geliyor benim 6 aydır geliştirdiğim şeyi benden izinsiz satmasına denk geliyo.

DF
40€'mun gasp edilmesi ulaşın benim lisans sistemimi satması mantığına geliyor benim 6 aydır geliştirdiğim şeyi benden izinsiz satmasına denk geliyo.
AWSEİFAWKEFAİWĞEFOKAWİEOŞFAKWEİŞFOAKWEFŞİOAWKEFİŞAWEFKOAWİEŞFOAKWEFKAWŞEOFK

DF
//

DF
Muhattabım sen değilsin

DF
//

DF
ne dion ben hicbir sey

DF
Arkadaşlar lütfen ithamlarınıza dikkat edin !
İkili tartışmaya girmeyin !
Bu konu tarafımca takibe alınmıştır.

DF
Forum kurallarına uygun olarak yorumlar düzenlenmiştir.
İyi forumlar dilerim.

DF
kanka şunu anla artık mustafa 40€ sana asla gelmiyecek bizim development sunucusunda senden gizli hiçkimse birşey satmadı ve paketimizi çaldın mevzusu yeni başlamadı baya öncedendir var kendini daha fazla savunarak batırma hostinginde barınmamıza rağmen faturamızı bile kesmedin bu kadar burada resmiysen işindede resmi ciddi ol bakkal gibi yönetme insanların paketlerini scriptlerini tarafınca yedekleyip sonrasında kozmuş gibi kullanma, biz senin lisans sistemini vs. herhangi bir şekilde açık etmedik veya paylaşmadık kendi ellerinle herşeyi verdin. şunu unutma o 40€ asla sana geri dönmeyecek bu olanlardan sonra

DF
Kendisi yaklaşık 5 6 aydır bizimle beraber çalışıyordu, 400 tl için girdiği hallere bak :D yazık. Paylaşılan paket ağustos ayına ait olduğu için temel paket gibi bir şey. İçeriğinde çok fazla değerli bir şey yoktu. Paketin başı veya sonu önemli değil ama 400 tl için... Kendisi para konusu yapıyor ama yaklaşık paketi 2 haftadır geliştiremiyorduk. VDS sıkıntısından dolayı. VDS'imiz açılıdığında bilin bakalım ne oldu.. veri kaybı. Bu çocukla çalışanın harbi aklından şüphe ederim bu saatten sonra

DF
//

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//