Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

DOLANDIRICI SAVASBEY

lemonica132

Üye
FT Kullanıcı
Discord
rexion_1243
Böyle kişiler ile konuşmaya bile gerek yok. saygımı ne kadar korusamda insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil bu.

Kendisinin sattığı 2300 tl olan paket resmon değerleri çöp , herşey leak global , telefon bile high phone ama bize 2300 tlye bunu satıyor ?

kendisinin paketinin kötü olduğunu belirttim ama yaptıkları muamele bu oluyor. bunlara cevap bile verilmez.

1741423176466.png 1741423188121.png 1741423250813.png

DF
Böyle kişiler ile konuşmaya bile gerek yok. saygımı ne kadar korusamda insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil bu.

Kendisinin sattığı 2300 tl olan paket resmon değerleri çöp , herşey leak global , telefon bile high phone ama bize 2300 tlye bunu satıyor ?

kendisinin paketinin kötü olduğunu belirttim ama yaptıkları muamele bu oluyor. bunlara cevap bile verilmez.

Ekli dosyayı görüntüle 103762Ekli dosyayı görüntüle 103763Ekli dosyayı görüntüle 103764
Kardeşim Fivem Türke Script Almaya Giriyorsun Millete Satasıyorsun Beynını Iyı Kullan :D

DF
Nerde Dolandırma ? saygısız herif bide konu açmış yüssüz 1 aylık bilgisiz katılımcı önce emeğe saygı duy sen

DF
Kardeşim Fivem Türke Script Almaya Giriyorsun Millete Satasıyorsun Beynını Iyı Kullan :D
yav siz // tekisiniz ? salaksınız yani o beyniniz gelişmemiş size cevap bile vermek istemiyorm ben ya siz geldiniz diyorsunuz siz davet ettiniz kardesim ?

saygısız diyorsun anan diyorsun bana

1 ay diyorsun kes sesini burda 5 sene önce acılmıs hesabımda var benim

// ve // derken hakerette etmiyorum öylesiniz

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
yav siz gerizekalıların tekisiniz ? salaksınız yani o beyniniz gelişmemiş size cevap bile vermek istemiyorm ben ya siz geldiniz diyorsunuz siz davet ettiniz kardesim ?

saygısız diyorsun anan diyorsun bana

1 ay diyorsun kes sesini burda 5 sene önce acılmıs hesabımda var benim

gerizekalı ve salak derken hakerette etmiyorum öylesiniz
admin admin arkadaştan şikayetçiyim, forumda iftira atması başka kişiye + hakaretlerinden dolayı rahatsız olmaktayım.

DF
admin admin arkadaştan şikayetçiyim, forumda iftira atması başka kişiye + hakaretlerinden dolayı rahatsız olmaktayım.
öncelikle admini değil Sado Sado Etiketlemen gerekiyor. ayrıca ne şikayetinde bulanacaksın sadoyu etiketlemeyeceksin o durumda. aktif bir moderetoru etiketleyeceksin. hakaret etmedim ek olarak. geri zekalı olmak zekası zayıf olmak demek . salak demekte iq seviyesi düşük anlama kapasitesi olmayan kişilere denir.

DF
lemonica132 lemonica132 Normalde herkese hak vermem ama konu böyle saçma kişiler olduğu zaman hak verebiliyorum ordan buldan bulduğu scriptler ile paket yapıp yada yaptığını sanan kendilerini bişey sanan çocukların paket satışı yaptığını gördüğümüz bi fivem camiasındayız ne developerlık ile alakası olan ne fivem ile alakası olmayan çoluk çocuğun paket satması yada dev hizmet vermesini anlamıyorum savaş da bu küçük çocuklardan biri ne beyni var ne iradesi dolandırmaktan başka bir şey yapamazlar

DF
kendisinin küçük bi sunucusu var topluluk diyor sözde ama iradesiz vasıfsız küçük "veled" diye adlandırılan türlerden oluşan kendi gibi arkadaşlarının bulunduğu küçük bir discord sunucu bizi seven tanıyan bilir diye konuşmuş çokda umursayacaklarını düşünmüyorum onun için çok kafaya takmaya gerek yok bilmediğiniz tanımadığınız insanlardan alışveriş yapmayın itibar etmeyin

DF
lemonica132 lemonica132 Normalde herkese hak vermem ama konu böyle saçma kişiler olduğu zaman hak verebiliyorum ordan buldan bulduğu scriptler ile paket yapıp yada yaptığını sanan kendilerini bişey sanan çocukların paket satışı yaptığını gördüğümüz bi fivem camiasındayız ne developerlık ile alakası olan ne fivem ile alakası olmayan çoluk çocuğun paket satması yada dev hizmet vermesini anlamıyorum savaş da bu küçük çocuklardan biri ne beyni var ne iradesi dolandırmaktan başka bir şey yapamazlar
çok haklısın ya
kendisinin küçük bi sunucusu var topluluk diyor sözde ama iradesiz vasıfsız küçük "veled" diye adlandırılan türlerden oluşan kendi gibi arkadaşlarının bulunduğu küçük bir discord sunucu bizi seven tanıyan bilir diye konuşmuş çokda umursayacaklarını düşünmüyorum onun için çok kafaya takmaya gerek yok bilmediğiniz tanımadığınız insanlardan alışveriş yapmayın itibar etmeyin
sattığı paketi satacaksa eğer benden 1 tl çıkar cebimde kalmış. her yerde full fix paketler bulunuyor. temel paketler bile bundan iyidir buna 2300 tl vericek bi salak arıyorum.

DF
Kardeşim Senin gibi ifitra atan // varken dolandırmak bizemi düşer // dolandırıcıların kralı sensin // // kendini bile kandırmya çalışan bir zavallısın sen

DF
Kardeşim Senin gibi ifitra atan // varken dolandırmak bizemi düşer // dolandırıcıların kralı sensin // // kendini bile kandırmya çalışan bir zavallısın sen
o küfürün birazdan silenecek bilgin olsun. senin gibi insanlar anca millete sallarlar. Dolandırıcı dediğin adamın kaç tane referansı var. Dolandırıcı kralı diyorsun bi tane kanıt at baride bakalım beraber

DF
çocuk olduğunu söylemiştim sana Profesyonel olarak yaklaşım sağlamıştım ama onu bile haketmiyorsun haksız olduğun yerde Ailevi küfür ederek haklı çıkabiliceğini sanıyorsun yazık sana acıyorum

DF
o küfürün birazdan silenecek bilgin olsun. senin gibi insanlar anca millete sallarlar. Dolandırıcı dediğin adamın kaç tane referansı var. Dolandırıcı kralı diyorsun bi tane kanıt at baride bakalım beraber
14 yaşındaki ucube seni dava ediyim mi şimdi

DF
Beyler bu konuyu daha fazla uzatmasinizmi? Ortada dolandiricilik varsa iadenizi biz yapmayacağız. Gidin karakola suç duyurusunda bulunun dava ilerler zaten.
yav sen kimsin ? senden kim iade istedi burda muhattabım varken gelip gelip atlayıp durmayın. muhattapda zaten insan yerine koymuyorum isteyen dava etsin etmessede dava süllaesini /////////////

DF
yav sen kimsin ? senden kim iade istedi burda muhattabım varken gelip gelip atlayıp durmayın. muhattapda zaten insan yerine koymuyorum isteyen dava etsin etmessede dava süllaesini /////////////
Lemonica, ben birisi değilim fakat forumun huzurunu bozuyorsunuz. Dolandırdı diye konu açan sensin. Hukuk okumuş birisi olarak yapabileceğin şeyi söylüyorum. Hiçbir şekilde birisine hakaret edemezsin.

DF
Lemonica, ben birisi değilim fakat forumun huzurunu bozuyorsunuz. Dolandırdı diye konu açan sensin. Hukuk okumuş birisi olarak yapabileceğin şeyi söylüyorum. Hiçbir şekilde birisine hakaret edemezsin.
forumun huzurunu bozmak ???!?!?!?

Hukuk ne alaka
fivemturk forumunda.

hakaret edip saygımı bozmam bir insana. ama karşımdaki insan bile olamayacak kadar dusuk seviye.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
    // Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//