Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scripti birazcık güncelledim:
- Kapı kilit sistemi tamamen yeniledim, artık daha temiz ve hepsi birlikte senkronize çalışıyor,
- Server ilk bağlanmada 3D textlerin gözükmemesi ve dolayısıyla soygun başlatılamamasını düzelttim.
Github dan çekebilirsiniz güncel halini.
Scripti birazcık güncelledim:
- Kapı kilit sistemi tamamen yeniledim, artık daha temiz ve hepsi birlikte senkronize çalışıyor,
- Server ilk bağlanmada 3D textlerin gözükmemesi ve dolayısıyla soygun başlatılamamasını düzelttim.
Github dan çekebilirsiniz güncel halini.
Ben bu banka soygununda birazcık editlemeler yaptım. örnek, bazı kapı süresini felan yaptım Türkçeleştirdim. Şimdi yenisini indirsem Tekrar hepsini yapmam mı lazım?
Ben bu banka soygununda birazcık editlemeler yaptım. örnek, bazı kapı süresini felan yaptım Türkçeleştirdim. Şimdi yenisini indirsem Tekrar hepsini yapmam mı lazım?