Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yükleme barı çıkmıyorsa sorun progressBars dadır (ya yüklü değildir ya da startlı değildir), eğer bar çıkıyor ama sonsuza kadar yanma efekti geliyorsa mythic_notfiy ya yoktur, ya starlanmamıştır ya da eski versiyonu yüklüdür. Eğer eski versiyonu yüklüyse f8' de no such exports Send Alert hatası alırsınız. utk_ornateheist/client.lua içindeki bütün SendAlert leri DoHudText yaparsan mythic_notify sorunu çözülür.
hocam id_card ile 2.kapıyı açınca kapı kilidi açılmıyor. nocliple geçiyorum hadi orayı ama aşşağıdaki kasa kapısı da laptopla şifreyi kırdıktan sonra o da açılmıyor. nasıl hallederim bu sorunu
hocam id_card ile 2.kapıyı açınca kapı kilidi açılmıyor. nocliple geçiyorum hadi orayı ama aşşağıdaki kasa kapısı da laptopla şifreyi kırdıktan sonra o da açılmıyor. nasıl hallederim bu sorunu
düzeldi hocam. eğer sorun olan arkadaşlar olursa kurduktan sonra sunucuya girip çıkıp sunucuyu reslesin düzeliyor tamamen düzene giriyor. ellerine emeğine sağlık on numara bir script olmuş.
En son güncellenen ESX i kullanan kişiler ESX.Game.GetClosestObject() fonksiyonunda hata alıyorlardı, o fonksiyonu kaldırıp native fonksiyon ekledim, github da var son hali.