Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ama fiyatıda baya güzel biliyonmuDatafex Nedenini Söylim Başka Firmalar Gibi Seni Sunucu Açtığında Proxy Kullanmana Zorlamıyor. Ciddi Anlamda 7/24 Muhakkak Biri Discord Veya Site Üzerinden Aktif Olup Yardımcı Oluyor. Bir Çok Konuda Seni Bilgilendiriyorlar. Yüksek Korumaları Bulunuyor. Yani Bir Çok Firmaya Taş Çıkartır. Yurt Dışı projesi ise OVH Öneririm Frans'a Merkezli Diye Biliyorum ama Gayet Güzel.
Datafex'i Seçebilirsin Dediğim Gibi Bir Çok Konuda Yardımcı Oluyorlar. En Kolay Örnek Paket Kurdun Ama Anlamadığın Şekilde Bi Sıkıntı Çıkıyor Bu Konu için Dahi Senin Yanındalar. Şuana kadar bir çok müşterimi buraya yönlendirdim ki bir çok firmada kopmalar makinadan düşmeler yaşıyordum ama datafexte yaşamadım. ufak bir - yönü varmı var tabi. koruma sebebi ile bazı dosyaları indirirken yavaşlık çekiyorsun. ama bu konudada iletişime geçtiğinde sana yardımcı oluyorlar. yani - olan özelliğinide kapatıyor. Dosya Kopyalama Dediğin Gibi Bir Çok Firmada Var Ama Burda Yaşayanı Görmedim Duymadımda. O Yüzden Gönül Rahatılıhya Almanı Tavsiye Ederim.Fiyat konusunda problem yok bir kaç firmada temel paketimi kurduğumda paketi içinden almışlar webhook'ları değiştirmemişler hala discorda geliyor güvenebileceğim güzel bir galiba sadece datafex
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!