yukardaki ekran görüntüsünün alındığı gurupta tamamen Drama geçti siz yazılan yazmışları ne kadar inkar etseniz de bu bir gerçek, VDS ihtiyacın olabilir bunu kimse aşağılamıyor ama bunun için türlü türü Dramalar yapıp Yalan söylemen senin ne kadar Düşük biri olduğunu açık açık gösteriyor, Ekran Görüntüsünü bu zamana kadar hiç bir yerde göstermedim, ben kendime hiç bir zaman sanal mafya tarzı sıfatları kendime yakıştırmadım size nazaran, Yukarda da Belirttiğin gibi ''Baran Olmasa Adını Dahi Duyuramicaktın'' o yüzden Prim vermiyorum ayaklarını geç prim kasılacak bir tarafın yok, Anticheat ini bile bize baran önerdi hatta tanıtırken bize söylediği cümlelerin içinde şu da yer alıyordu ''Raider'dan yardım alarak yaptı'' güvenilir tarzı şeyler söylemişti, Anticheat ini tanıtmamın sebebi buydu, Laf etmemin sebebi ise ne kadar iyi Hizmet verirsen ver (zaten vermiyorsun) Yanındaki ''Senin Dostlarım dediğin kişiler
'' şahsıma ve arkadaşlarıma yalan yanlış suçlamalarda bulunduğu zaman Sen tarafsızlığını koruyacağın yerde taraf tuttun, bu yüzden de bu camiada bir yerlere geliceğini düşünmüyorum.
İyi Forumlar.